Okullara İmam Atanması

Hocam popcorn benim için komedisyendir bu herif Stallin Almanlar dan Ayetel Kursi ile korundu demişti, Shakespeare e Şeyh Pir demişti ve hatta keşke Yunan galip gelseydi sözlerinden sonra Atatürk bunun dedesini nasıl görmemiş diye düşünmedim değil
Sen diyince bende düşünmeye başladım. İyi saklanmış o zaman. Daha farklı dile getirebilirim ama uyarı yemek istemiyorum

Sen diyince bende düşünmeye başladım. İyi saklanmış o zaman. Daha farklı dile getirebilirim ama uyarı yemek istemiyorum
Hocam mahalledeki kücük cocuklarla konuşuyorum çocuklara dini anlattıkca çocukların din sevgisi arttı.Çocuklara dini kim bikir ns die anlatıyorlar.Bizim zamanımızda namaz kılmak farzdır,anaya babaya saygısızlık günahtır diyorlardı

Olay kurgu olup olmadığı belli değil ama atarlar ya nasıl olsa malum kişiler var. Ama pek etkili olmaz öğrenci hocasıyla dersiyle uğraşırken imamı ciddiye almaz zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mahalledeki kücük cocuklarla konuşuyorum çocuklara dini anlattıkca çocukların din sevgisi arttı.Çocuklara dini kim bikir ns die anlatıyorlar.Bizim zamanımızda namaz kılmak farzdır,anaya babaya saygısızlık günahtır diyorlardı
Bizim zamanımızda öyleydi kanka kuran kursuna gidiyorduk hoca bulmuş bir yerden çakma dini kitaplar vs. yazanlar baya sallama şeylerdi bunlara kesinlikle uymamız gerekir yoksa çarpılırız günah olur ağzınız gözünüz yamulur diye korkutuyordu çocukları. :D

Son düzenleme:
O sırada atama bekleyen öğretmenler

Çoğu kişi neden atandığını bilmiyor ama okullara imam veya vaiz atanacağı yönünde haberler var.Sizce sebebi ne?İyi mi oldu kötü mü oldu?
Açıkçası amaç kötü değil ancak bence bunun yerine din öğretmenleri daha sıkı olmalı.
İmamlar gelecekse eğitim ile ilgili temel beceri kazandırılmalıdır.
Açıkçası bir Din öğretmeni kadar nüfuz edemez okula.
Diyeceğim Din öğretmenlerini daha donanımlı hale getirmek bence en güzeli.

O sırada atama bekleyen öğretmenler
İyi de öğretmenlerin sayısının haddi hesabı yok.
Ayrıca o kadar mühendis var ve herhangi bir ilk öğretim, orta öğretim öğretmeninden daha donanımlı insanlar.

Bi' zahmet kısayoldan seçtikleri öğretmenlik mesleklerine atanmasınlar kolayca. Çünkü öğretmenlerin sayısı o kadar çok ki, anlatamam.

İyi de öğretmenlerin sayısının haddi hesabı yok.
Ayrıca o kadar mühendis var ve herhangi bir ilk öğretim, orta öğretim öğretmeninden daha donanımlı insanlar.
Bi sınıfa 50 kişi tıkıp 1 öğretmen vereceğine 20 kişi yapsın sınıfı daha fazla okul yapsin daha fazla öğretmen atasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,563
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri