Okullar 1-2 hafta uzasa sıkıntı olmaz ama vakalar 100k iken okulların kapatılmaması sıkıntı en az 1-2 hafta kapatılmalıOnline olmasa bile sağlığımız için bu vaka seviyesinde okula gitmemiz çok sakıncalı sömestr tatilinin 1 hafta uzatılması için Twitterda tag çalışması yapılıyor destek vermek isteyenler lütfen acele edin MEB e kendimizi duyurmalıyız! Alıntıyı görüntüle
30-20 k varken kapatırlar ama 110 k olunca kapatmazlar suan normal hali okullar açılınca Allah'ına kurbanevet acilsinnn! gecen yıl ilk cıktıgı zaman neyse de sonraki yıl hersey komple kapanmamalıydı ama sınavlar yapıldı.
Aklını kullanarak bir şeyler çıkartabileceğini ummuştum benim hatam.ee yani ?
Ben sadece vaka sayısını söyledim dostum.İş yerleri, sinemalar, spor salonları, restoranlar, alışveriş merkezleri ve kafeler hala açık ama?
Üstte de "Bir şeyler çıkarabileceğini düşünmüştüm." diyorsun, sadece vaka sayısını söylemediğin ortada.Ben sadece vaka sayısını söyledim dostum.
Uzatmasan mı? Üstteki cevabı kendin için olarak da düşünebilirsin.Üstte de "Bir şeyler çıkarabileceğini düşünmüştüm." diyorsun, sadece vaka sayısını söylemediğin ortada.