Okulların açılması mantıklı mı ?

Okulların Açılması Mantıklı mı ?

• Okullar açılmalı

• Okullar açılmamalı

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Online olmasa bile sağlığımız için bu vaka seviyesinde okula gitmemiz çok sakıncalı sömestr tatilinin 1 hafta uzatılması için Twitterda tag çalışması yapılıyor destek vermek isteyenler lütfen acele edin MEB e kendimizi duyurmalıyız!
1644073789295.png

Bi yanı iyi bi yanı kötü. Çünkü uzaktan eğitimle bir cacık öğren(e)miyoruz; okula gitsek 110k vaka var gelde korona olma. 2 gün yüzyüze 3gün evden olmalı.

Online olmasa bile sağlığımız için bu vaka seviyesinde okula gitmemiz çok sakıncalı sömestr tatilinin 1 hafta uzatılması için Twitterda tag çalışması yapılıyor destek vermek isteyenler lütfen acele edin MEB e kendimizi duyurmalıyız! Alıntıyı görüntüle
Okullar 1-2 hafta uzasa sıkıntı olmaz ama vakalar 100k iken okulların kapatılmaması sıkıntı en az 1-2 hafta kapatılmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Fear
evet acilsinnn! gecen yıl ilk cıktıgı zaman neyse de sonraki yıl hersey komple kapanmamalıydı ama sınavlar yapıldı.

evet acilsinnn! gecen yıl ilk cıktıgı zaman neyse de sonraki yıl hersey komple kapanmamalıydı ama sınavlar yapıldı.
30-20 k varken kapatırlar ama 110 k olunca kapatmazlar suan normal hali okullar açılınca Allah'ına kurban

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
İsin en kötü tarafı ilkokul 1 e giden çocuklar maske filan çıkarıyorlar oda sıkıntı yaratıyo

Okulların 1 hafta daha kapalı kalmasının doğru olacağını düşünüyorum.
1 haftalık uzamadan sonra tekrar aralıksız (resmi tatiller hariç) devam etmeli.

Ben sadece vaka sayısını söyledim dostum.
Üstte de "Bir şeyler çıkarabileceğini düşünmüştüm." diyorsun, sadece vaka sayısını söylemediğin ortada.

Üstte de "Bir şeyler çıkarabileceğini düşünmüştüm." diyorsun, sadece vaka sayısını söylemediğin ortada.
Uzatmasan mı? Üstteki cevabı kendin için olarak da düşünebilirsin.

Son düzenleme:
Vakalar çok, yani okula başladıktan sonra her 2 haftada bir sınıfın kapanacağını tahmin ediyorum. Bana kalsa okullar 2 gün yüzyüze 3 gün online veya tam tersi olmalı. Tamamen online mantıksız. Zaten kapanmasını isteyenlerin yarısı keyfinden dolayı istiyor. Sabah 6'da kalkmayı kimse sevmiyor hele birde bu saat şeysinden dolayı daha da çekilmez.
Okul başlamadan önce kapanır diyorduk 2.dönem başladı beyler

Valla benim için sıkıntı değil ister kapansın ister kapanmasın ama kapansa daha iyi.okulfa ders dinlemiyoö zaten öğretemiyorlar evde kendim son gün çalışıyom
Post automatically merged:

Yanlışlıkla açılmalıys verdim oyu neyse çokda önemli değil

Geri