Merhaba ben 8.sinifa gidiyorum saat geç olmasına rağmen uyumuyorum okula gitmek istemiyorum okulla alakalı değil genel olarak gitmek istemiyorum arkadaşlarım var ama istemiyorum zorba yada kendini havalı sanan instagram dan dropshopping videoları falan gorup havalara giren kişi değilim normal kendi halimdeyim ailem zengin falanda değil ablam çok güzel okullara gidiyor başarılı biri ama ben değilim okulada git.ek istemiyorum aileme desem bana hiç el kaldirmadilsr ama bu konuda kötü şekilde darp ederler biliyorum onun için demiyorum okulu genel olarak sevmiyorum ne yapacağım zorla okula gönderiliyordu denilenebilir
Kardeşim belki iyi insanlarla karşılaşamadın. Biraz daha sabret lisede farklı arkadaşların olur. Farklı insanlarla tanışırsın. Farklı hocalarla tanışırsın seni çeker böyle farklı davranır sana. (benim zamanımda Sbs sınavları vardı. 6.sınıfta 500 üzeirnden 260 puan aldım. Matematik hocası değişti 7 sınıfta 405 almıştım sınavdan)Bu konuda aceleci olma. Biraz daha sabret. Hem hayatında istemeyip yapman gereken çok şey olacak.
Kimse çalışmak istemiyor mesela sabah kalk erkenden, istanbuldayım ben işim şuan eve yakın ama günde 4 saat yol çektiğimi biliyorum. Bazen olabiliyor.
Birde okula kendin için gidiyorsun ama ailen için gidiyorsun ileride eşin olur onun için gidiyorsun çocukların için gidiyorsun.(Kendini bu düşünceyi düşünerekten kapatma yani sosyalde ol gez toz yeri geldiğinde derse girme ama bunun ayarını doğru yapmaya çalış.)
İnan bak 8. sınıftaydım cumartesi günleri kurs olurdu. Birde hafta içi belli aralıklarda derdimki ulan bir şu okulu bitereyim daha çalışmayacağım ders falan. 9-10 da hiç çalışmadım. 11 -12 sınıfta var ya cumartesi pazar dershaneye gidiyordum. Çünkü bi hayalim vardı bir amacım vardı. Kendim için çalışıyordum. Hiç bana dokunmadı. Kursa gidiyorum geliyorum. Okul bir taraftan devam ediyor okuldan çıkıyorum yine kurs . Hiç memnuniyetsiz olmadım. Gerçekten kendim istiyordum.
Sabırlı ol. Yaşın daha küçük 2-3 sene sonra hayata farklı bakacaksın. Buna inan. 3-4 sene bu sefer yine farklı bakacaksın. büyüyeceksin. insan farkına varamıyor yaşadığında ama arkana baktığında... İnşallah iyi olursun.