okyanus kasa ne hacım ilk defa duydumBeyaz bir okyanus kasaya geçmek istiyorum. PSU olursa kasada iyi olur en az 750 Wat. Kasada psu olmazsa bütçeyi fazla aşmadan psu ve kasa önerisi de olur.
Akvaryum demek istemiş işteokyanus kasa ne hacım ilk defa duydum
Beyaz bir okyanus kasaya geçmek istiyorum. PSU olursa kasada iyi olur en az 750 Wat. Kasada psu olmazsa bütçeyi fazla aşmadan psu ve kasa önerisi de olur.
Ekran kartı uzunluğun ve anakart boyun nedir hocam onları da söylersen ona göre bakalımBeyaz bir okyanus kasaya geçmek istiyorum. PSU olursa kasada iyi olur en az 750 Wat. Kasada psu olmazsa bütçeyi fazla aşmadan psu ve kasa önerisi de olur.
Ekran kartı uzunluğu yaklaşık 25 cm, anakart micro atx.Ekran kartı uzunluğun ve anakart boyun nedir hocam onları da söylersen ona göre bakalım
Kasa: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,573889671.htmlEkran kartı uzunluğu yaklaşık 25 cm, anakart micro atx.
IP7x sertifikali, okyanus ya da denizde kullanima uygun tipte kasalar.. innovatif ve icinde baliklarin yuzdugu ARGBli alan da varokyanus kasa ne hacım ilk defa duydum