Yardım Oled monitör neden alınmalı?

XG27AQWMG Gerçektende muazzam keşke 4k olsaydı :(
Asusun şikayetleri bitmek bilmiyor.
3375.webp

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Aslında Asus iyi bir marka ve iyi ürünlerini iyi ürettiğini düşünüyorum peki neden bu kadar fazla arızalı ürünü oluyor onuda anlamıyorum.
Eskiden iyi bir markaydı. Şuan en tepe modelleri hariç kalite kontrol konusunda vasatlar. Diğer az bilinen Koouri, KTC gibi markalar hem daha ucuz hem daha dayanaklı olabiliyor. Asus'un klavye-mouse unu kullanıyordum 1 yıl geçmeden ikisi de arıza verdi. Artık markalara para vermenin bir anlamı yok, alternatifleri çok.

Aslında Asus iyi bir marka ve iyi ürünlerini iyi ürettiğini düşünüyorum peki neden bu kadar fazla arızalı ürünü oluyor onuda anlamıyorum.
Marka destek çıksa yine iyi xg32ucwmg en az 50k ya satışa çıkacak bir de sorun olursa marka arkanda durmayacak. Çok kötü bir durum.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Aşağıda ki videoyu bir İPS, VA, TN farketmez panelde izle hemen akabinde herhangi bir OLED panelde videoyu tekrar izle koşa koşa OLED alırsın

ips ışık sızmasından kurtulmak için bile alınır başka nedene gerek yok bence. 5 tane monitör alıp iade ettim hepsinde ışık sızması vardı. parası olan adam oled almalı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,874
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri