Asusun şikayetleri bitmek bilmiyor.XG27AQWMG Gerçektende muazzam keşke 4k olsaydı![]()
Asusun şikayetleri bitmek bilmiyor.XG27AQWMG Gerçektende muazzam keşke 4k olsaydı![]()
Aslında Asus iyi bir marka ve iyi ürünlerini iyi ürettiğini düşünüyorum peki neden bu kadar fazla arızalı ürünü oluyor onuda anlamıyorum.Asusun şikayetleri bitmek bilmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Eskiden iyi bir markaydı. Şuan en tepe modelleri hariç kalite kontrol konusunda vasatlar. Diğer az bilinen Koouri, KTC gibi markalar hem daha ucuz hem daha dayanaklı olabiliyor. Asus'un klavye-mouse unu kullanıyordum 1 yıl geçmeden ikisi de arıza verdi. Artık markalara para vermenin bir anlamı yok, alternatifleri çok.Aslında Asus iyi bir marka ve iyi ürünlerini iyi ürettiğini düşünüyorum peki neden bu kadar fazla arızalı ürünü oluyor onuda anlamıyorum.
Marka destek çıksa yine iyi xg32ucwmg en az 50k ya satışa çıkacak bir de sorun olursa marka arkanda durmayacak. Çok kötü bir durum.Aslında Asus iyi bir marka ve iyi ürünlerini iyi ürettiğini düşünüyorum peki neden bu kadar fazla arızalı ürünü oluyor onuda anlamıyorum.