OLEDDEN SONRA ALT TAB ÇOK YAVAŞLADI

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Arkadaşlar selamlar yan ekran va panel ana ekranım ips paneldi g6 oled alında ipsi yan ekran oledi ana ekran yaptım 4k çözünürlükte ama mesela cs2yi açtığımda bilgisayar kafayı yiyor siyah ekran verip geri açılıyor, mouse a birkaç kere tıklayınca geliyor ama oyunu açmam nerdeyse 1-1.3 dakika ya da
Oyundayken alt tab yaptığımda pc yine deliriyor ekranın açılmadı 40-45 saniyeyi buluyor sırf bunun için rekabetçi oyununu kabul edememişliğim var
Oled yokken bu yavaşlık yoktu ama oledi kullanmaya başladığımdan beri böyle
Mesela mutfağa giderken 10-15 dk oled açık kalmasın diye kumandasından kapatıyorum ekranı, geri gelip açtığımda ekranlar hata vermeye başlıyor, siyah ekran gidip geliyor hiçbir türlü kontrol edemiyorum, tek çarem pcyi yeniden başlatmak. Sizce bu durumlar normal mi yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Ana monitörü kapatıp açınca bende de ekranlar yan ekrana taşınıyor sonra geri açınca ama monitore geliyor ama bozuk oluyor haliyle. Kapamamak en iyisi. Alt tab için de oyun çözünürlüğü ile monitörün ki bir mi? Aklıma tek gelen bu.

Ana monitörü kapatıp açınca bende de ekranlar yan ekrana taşınıyor sonra geri açınca ama monitore geliyor ama bozuk oluyor haliyle. Kapamamak en iyisi. Alt tab için de oyun çözünürlüğü ile monitörün ki bir mi? Aklıma tek gelen bu.
Hayır masaüstüm 4k uhd oyun 1280x960

Hayır masaüstüm 4k uhd oyun 1280x960
Hocam problem bu işte. Oled monitörlerin çoğunda ben hep bu sorunu gördüm. Ana çözünürlük ile kullanılan uygulamanın çözünürlüğü farklı olduğunda alttab arzı sorunlar oluyor. Genelde yaşayanlar Samsung monitör kulllanıyordu. Şuan için yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Kullanan arkadaşlara bir sorayım.
@Jelibonbon
@furkangorur

Hocam problem bu işte. Oled monitörlerin çoğunda ben hep bu sorunu gördüm. Ana çözünürlük ile kullanılan uygulamanın çözünürlüğü farklı olduğunda alttab arzı sorunlar oluyor. Genelde yaşayanlar Samsung monitör kulllanıyordu. Şuan için yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Kullanan arkadaşlara bir sorayım.
@Jelibonbon
@furkangorur
Ben Asus ROG'da aynı sorunu yaşıyorum. Oyunun çözünürlüğünü düşürünce bir dünya sorun çıkıyor. Bazen kilitliyor ve düşürmeme izin vermiyor falan.

@Jelibonbon
@furkangorur
Hocam peki bir sıkıntı çıkar mı yavaş açılmasından başka

@Jelibonbon
@furkangorur
böyle bir sorun yaşamadım g60 g61 ikisinde de

@Jelibonbon
@furkangorur
Bende alt tab vs. Sorunu yok

evet bende de bu şekilde hatta bilgisayarı açıp kapattığında da aynı şey oluyor

böyle bir sorun yaşamadım g60 g61 ikisinde de

Bende alt tab vs. Sorunu yok

Sorunu yaşayanlar oyun ve masaüstü çözünürlüğünün farklı olduğu için olduğunu söylemiş. Oledlerde bu problem çıkartıyormuş. CS oynayanlar genelde çözünürlük değiştiğinden yaşıyor bu sorunu. Sizde belki bu yüzden olmamıştır sürekli sabit 2k çözünürlük kullandığınız için.

Sorunu yaşayanlar oyun ve masaüstü çözünürlüğünün farklı olduğu için olduğunu söylemiş. Oledlerde bu problem çıkartıyormuş. CS oynayanlar genelde çözünürlük değiştiğinden yaşıyor bu sorunu. Sizde belki bu yüzden olmamıştır sürekli sabit 2k çözünürlük kullandığınız için.
yok hocam ben de csyi 4:3 oynuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,739
Üyeler
185,792
Son üye
muysalerler
Geri