yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
Arkadaşlar selamlar yan ekran va panel ana ekranım ips paneldi g6 oled alında ipsi yan ekran oledi ana ekran yaptım 4k çözünürlükte ama mesela cs2yi açtığımda bilgisayar kafayı yiyor siyah ekran verip geri açılıyor, mouse a birkaç kere tıklayınca geliyor ama oyunu açmam nerdeyse 1-1.3 dakika ya da
Oyundayken alt tab yaptığımda pc yine deliriyor ekranın açılmadı 40-45 saniyeyi buluyor sırf bunun için rekabetçi oyununu kabul edememişliğim var
Oled yokken bu yavaşlık yoktu ama oledi kullanmaya başladığımdan beri böyle
Mesela mutfağa giderken 10-15 dk oled açık kalmasın diye kumandasından kapatıyorum ekranı, geri gelip açtığımda ekranlar hata vermeye başlıyor, siyah ekran gidip geliyor hiçbir türlü kontrol edemiyorum, tek çarem pcyi yeniden başlatmak. Sizce bu durumlar normal mi yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Oyundayken alt tab yaptığımda pc yine deliriyor ekranın açılmadı 40-45 saniyeyi buluyor sırf bunun için rekabetçi oyununu kabul edememişliğim var
Oled yokken bu yavaşlık yoktu ama oledi kullanmaya başladığımdan beri böyle
Mesela mutfağa giderken 10-15 dk oled açık kalmasın diye kumandasından kapatıyorum ekranı, geri gelip açtığımda ekranlar hata vermeye başlıyor, siyah ekran gidip geliyor hiçbir türlü kontrol edemiyorum, tek çarem pcyi yeniden başlatmak. Sizce bu durumlar normal mi yardımcı olabilir misiniz lütfen ?