Neler Yeni

Olgunlaşmak için ne yapmalı?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Eymen Gürel
Selamlar bir sorunum var ve bunu yenmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bugün arkadaşlarımla cs2 oynarken güzel temiz bir comeback ile 12-10 yaptık skoru bombayı imha edip maçı kazanacaktık, arkadaşım bombayı çözerken zeus attım ve 2 saatlik bir ban yedim.
Bu sadece bir örnek Bunun gibi birkaç örnek daha var ama sonrasında yaptığıma pişman oluyorum ve istemeden oluyor arkadaşlarımın yanında kendimi kaybediyorum bunun önüne geçmem lazım. Bir öneriniz var mı, ne yapmam lazım?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Eymen Gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyisini yapmışsın kral espor maçı sanki😂
Hocam kendi çapımızda rank kasıyoruz, hata yapıyorum ve sonrasında yaşadığım pişmanlık çok zoruma gidiyor. Yalnızca oyunda değil arkadaşlar arasında da çocuk gibiyim.

Hanaz

80+ Gold
Selamlar bir sorunum var ve bunu yenmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bugün arkadaşlarımla cs2 oynarken güzel temiz bir comeback ile 12-10 yaptık skoru bombayı imha edip maçı kazanacaktık, arkadaşım bombayı çözerken zeus attım ve 2 saatlik bir ban yedim.
Bu sadece bir örnek Bunun gibi birkaç örnek daha var ama sonrasında yaptığıma pişman oluyorum ve istemeden oluyor arkadaşlarımın yanında kendimi kaybediyorum bunun önüne geçmem lazım. Bir öneriniz var mı, ne yapmam lazım?
Cs harici yeni bir oyun tavsiye ederim 78 gündür cs oynamıyorum

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
demir yıldır
Ben de dayanamayıp sürekli arkadaşımı karşımda görünce hs atıp ban yiyorum. Bir yerden sonra onlar oynarken ben banlı kalmamak için onu gördüğümde mouseu bırakıyorum

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Eymen Gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs harici yeni bir oyun tavsiye ederim 78 gündür cs oynamıyorum
Hocam pek iyi bir sistemim yok ve ort 5 senedit cs oynuyorum. Arada yine ekibimimle farklı oyunlar oynuorum

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
peter pan sendromunu daha önce duymuşmuydun ?

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
Peter Pan sendromu yetişkin bireylerin duygusal ve psikolojik olarak büyümek istememesi çocuk gibi davranmaya devam etmesi durumudur
Hayır hocam açıklar mısınız?

Bu kişiler sorumluluk almaktan kaçınır bağımsız kararlar vermekte zorlanır ve genellikle oyun eğlence veya gençlik alışkanlıklarını bırakmak istemezler

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Sami Yusuf Aksu
Peter Pan sendromu yetişkin bireylerin duygusal ve psikolojik olarak büyümek istememesi çocuk gibi davranmaya devam etmesi durumudur

Bu kişiler sorumluluk almaktan kaçınır bağımsız kararlar vermekte zorlanır ve genellikle oyun eğlence veya gençlik alışkanlıklarını bırakmak istemezler
galiba bu sendroma sahibim

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
galiba bu sendroma sahibim
bendede bu sendrom oldugu için arastırıp ogrenmiştim ve kendimi duzeltmeye calısıyorum size verebilecegim en iyi tavsiyelerdeen birisi sorumluluk alın ne olursa olsun farketmez yeterki sorumluluk alın sorumlulugunuzun bilincinde olun zamanla düzelmeye başlicaksınız

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Eymen Gürel
bendede bu sendrom oldugu için arastırıp ogrenmiştim ve kendimi duzeltmeye calısıyorum size verebilecegim en iyi tavsiyelerdeen birisi sorumluluk alın ne olursa olsun farketmez yeterki sorumluluk alın sorumlulugunuzun bilincinde olun zamanla düzelmeye başlicaksınız
Söylediklerinizi dikkate alacağım. Görelim işe yarayacak mı, teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,178
Üyeler
169,084
Son üye
yapatience
Top Bottom