Çözüldü✓ Ölü Piksel mi, Sıkışmış Piksel mi?

Chugatie

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3A model monitör aldım. Monitör orada test edildi, herhangi bir ölü piksel görülmedi. Test yapılırken ben de oradaydım. Bugün oyun oynarken, oyunun siyah kısmında bir nokta fark ettim. Ölü piksel testi yapınca ise sadece siyah ekranda bu noktadan 8 tane gözüküyor. Mavi ekranda ise sadece 2 tanesi kırmızımsı, belirsiz bir renkte gözüküyor, telefon ile resmi çekilince belli olmuyor. Sizce bunlar ölü piksel mi, yoksa sıkışmış piksel mi? Bu durumda ne yapmam gerek?

(Yakından bakılınca bazıları mavi ve kırmızı renkte, sanırım bir iki tanesi de yeşil. Emin değilim)

Ekler

• 20241101_015924.jpg
    20241101_015924.jpg
    1.5 MB · Hit: 347
  • 20241101_015930.jpg
    20241101_015930.jpg
    1.1 MB · Hit: 323
  • 20241101_015945.jpg
    20241101_015945.jpg
    845.3 KB · Hit: 329
5 den fazlaysa garantiye gönderin

Ölü piksel olsa piksel siyah olurdu yani yanmazdı burdaki resimlerde piksel yanıyor muhtemelen sıkışmış veya başka bir sorun ölü olduğunu sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantiye vermenizi tavsiye ederim değişim hakkınız bulunuyorsa isteyin

Şöyle bir yakından bakınca bazılarının mavi ve kırmızı yandığını gördüm, sanırım parlak olanlar da yeşil. Emin değilim. Sıkışmış piksel olsa bile 1 günlük monitörde bu kadar sıkışma olması ilgincime geldi

Merhaba, Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3A model monitör aldım. Monitör orada test edildi, herhangi bir ölü piksel görülmedi. Test yapılırken ben de oradaydım. Bugün oyun oynarken, oyunun siyah kısmında bir nokta fark ettim. Ölü piksel testi yapınca ise sadece siyah ekranda bu noktadan 8 tane gözüküyor. Mavi ekranda ise sadece 2 tanesi kırmızımsı, belirsiz bir renkte gözüküyor, telefon ile resmi çekilince belli olmuyor. Sizce bunlar ölü piksel mi, yoksa sıkışmış piksel mi? Bu durumda ne yapmam gerek?

(Yakından bakılınca bazıları mavi ve kırmızı renkte, sanırım bir iki tanesi de yeşil. Emin değilim)
hocam yumuşak bir peçeteyle siler misin bazen toz olabiliyor. eğer geçmezse ölü piksel demektir rengi farketmez.

hocam yumuşak bir peçeteyle siler misin bazen toz olabiliyor. eğer geçmezse ölü piksel demektir rengi farketmez.
Mikrofiber bez ile iyice sildim, maalesef geçmedi

Şuan küçük bir bölgeye JScreenFix sıkışmış piksel uygulamasını deniyorum, bakalım bir değişim olacak mı.

hocam ölü piksel garantisi oluyor garantiye bir gönder bu arada arkadaşımızın dediği doğru ölü piksel olsa siyah siyah nokta olur sıkışma da olabilir

Ölü piksel olsa piksel siyah olurdu yani yanmazdı burdaki resimlerde piksel yanıyor muhtemelen sıkışmış veya başka bir sorun ölü olduğunu sanmıyorum

garantiye vermenizi tavsiye ederim değişim hakkınız bulunuyorsa isteyin
Mağazadan satın alınca ne kadar değişim hakkı oluyor bilmiyorum, sadece test eden çalışan ölü piksel görürseniz videosunu çekin getirin demişti

Mağazadan satın alınca ne kadar değişim hakkı oluyor bilmiyorum, sadece test eden çalışan ölü piksel görürseniz videosunu çekin getirin demişti
Mağazadan aldıysanız direkt iade olmuyor. Önce servise gidecek, servis muhtemelen değişim & iade raporu verir. Tahmini 20 - 21 iş günü içerisinde sonuç alırsınız.

Ölü piksel garantili ürünmüş, mağazada fişe takınca daha çok ölü piksel ortaya çıktı. Ürünü iade aldılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,009
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri