Neler Yeni

Çözüldü✓ Ölü Piksel mi, Sıkışmış Piksel mi?

Chugatie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cagatay Avgan
Merhaba, Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3A model monitör aldım. Monitör orada test edildi, herhangi bir ölü piksel görülmedi. Test yapılırken ben de oradaydım. Bugün oyun oynarken, oyunun siyah kısmında bir nokta fark ettim. Ölü piksel testi yapınca ise sadece siyah ekranda bu noktadan 8 tane gözüküyor. Mavi ekranda ise sadece 2 tanesi kırmızımsı, belirsiz bir renkte gözüküyor, telefon ile resmi çekilince belli olmuyor. Sizce bunlar ölü piksel mi, yoksa sıkışmış piksel mi? Bu durumda ne yapmam gerek?

(Yakından bakılınca bazıları mavi ve kırmızı renkte, sanırım bir iki tanesi de yeşil. Emin değilim)

Ekler

• 20241101_015924.jpg
    20241101_015924.jpg
    1.5 MB · Hit: 94
  • 20241101_015930.jpg
    20241101_015930.jpg
    1.1 MB · Hit: 90
  • 20241101_015945.jpg
    20241101_015945.jpg
    845.3 KB · Hit: 89

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Göksel
5 den fazlaysa garantiye gönderin

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Ölü piksel olsa piksel siyah olurdu yani yanmazdı burdaki resimlerde piksel yanıyor muhtemelen sıkışmış veya başka bir sorun ölü olduğunu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantiye vermenizi tavsiye ederim değişim hakkınız bulunuyorsa isteyin

Chugatie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cagatay Avgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir yakından bakınca bazılarının mavi ve kırmızı yandığını gördüm, sanırım parlak olanlar da yeşil. Emin değilim. Sıkışmış piksel olsa bile 1 günlük monitörde bu kadar sıkışma olması ilgincime geldi

Zekkum

80+
Merhaba, Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3A model monitör aldım. Monitör orada test edildi, herhangi bir ölü piksel görülmedi. Test yapılırken ben de oradaydım. Bugün oyun oynarken, oyunun siyah kısmında bir nokta fark ettim. Ölü piksel testi yapınca ise sadece siyah ekranda bu noktadan 8 tane gözüküyor. Mavi ekranda ise sadece 2 tanesi kırmızımsı, belirsiz bir renkte gözüküyor, telefon ile resmi çekilince belli olmuyor. Sizce bunlar ölü piksel mi, yoksa sıkışmış piksel mi? Bu durumda ne yapmam gerek?

(Yakından bakılınca bazıları mavi ve kırmızı renkte, sanırım bir iki tanesi de yeşil. Emin değilim)
hocam yumuşak bir peçeteyle siler misin bazen toz olabiliyor. eğer geçmezse ölü piksel demektir rengi farketmez.

Chugatie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cagatay Avgan
hocam yumuşak bir peçeteyle siler misin bazen toz olabiliyor. eğer geçmezse ölü piksel demektir rengi farketmez.
Mikrofiber bez ile iyice sildim, maalesef geçmedi

Şuan küçük bir bölgeye JScreenFix sıkışmış piksel uygulamasını deniyorum, bakalım bir değişim olacak mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam ölü piksel garantisi oluyor garantiye bir gönder bu arada arkadaşımızın dediği doğru ölü piksel olsa siyah siyah nokta olur sıkışma da olabilir

Chugatie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cagatay Avgan
Ölü piksel olsa piksel siyah olurdu yani yanmazdı burdaki resimlerde piksel yanıyor muhtemelen sıkışmış veya başka bir sorun ölü olduğunu sanmıyorum

garantiye vermenizi tavsiye ederim değişim hakkınız bulunuyorsa isteyin
Mağazadan satın alınca ne kadar değişim hakkı oluyor bilmiyorum, sadece test eden çalışan ölü piksel görürseniz videosunu çekin getirin demişti

xTURANN

80+ Silver
Mağazadan satın alınca ne kadar değişim hakkı oluyor bilmiyorum, sadece test eden çalışan ölü piksel görürseniz videosunu çekin getirin demişti
Mağazadan aldıysanız direkt iade olmuyor. Önce servise gidecek, servis muhtemelen değişim & iade raporu verir. Tahmini 20 - 21 iş günü içerisinde sonuç alırsınız.

Chugatie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cagatay Avgan
Ölü piksel garantili ürünmüş, mağazada fişe takınca daha çok ölü piksel ortaya çıktı. Ürünü iade aldılar

Top Bottom