Evet çoğalır hocam. Önceki konuda da ben dahil bir çok kişi yazdı size neden yeni bir konu açtınız ki?Forumda herkesin önerdiği meşhur acer 165hz 2ms i aldım 1adet ölü pixel çıktı. Monitörün herşeyi güzel ama ölü piksel var. belli olmuyor. aldıgım 2.monıtor ugrasmak istemiyorum. Acaba bu ölü piksel artarmı? zamanla?
Bu monitörü alanın çoğu bu sorunla karşılaştı.Bence iade edin ve evet zamanla artabilirForumda herkesin önerdiği meşhur acer 165hz 2ms i aldım 1adet ölü pixel çıktı. Monitörün herşeyi güzel ama ölü piksel var. belli olmuyor. aldıgım 2.monıtor ugrasmak istemiyorum. Acaba bu ölü piksel artarmı? zamanla?
Yayılıp yayılmaması şans diye biliyorum ama emin değilim daha iyi bilen birisi varsa cevap verir büyük ihtimal.Forumda herkesin önerdiği meşhur acer 165hz 2ms i aldım 1adet ölü pixel çıktı. Monitörün herşeyi güzel ama ölü piksel var. belli olmuyor. aldıgım 2.monıtor ugrasmak istemiyorum. Acaba bu ölü piksel artarmı? zamanla?
Herkes.Güzel monitör dedi aldım yorumlarda zaten 7-8 kişi yaşamış sorunlu model galıba.İade ediceğğim
Hocam her monitörde olabilir yani bu tarz durumlar. Geçmiş olsun şanssızlığınıza gelmiş.Herkes.Güzel monitör dedi aldım yorumlarda zaten 7-8 kişi yaşamış sorunlu model galıba.İade ediceğğim
Ne zaman şanslı oldumki zaten. 15yıllık monitörüm var onda hiç yokHocam her monitörde olabilir yani bu tarz durumlar. Geçmiş olsun şanssızlığınıza gelmiş.
çıkmasaydı asla etmezdım görüntüsü çok iyigaranti kapsamındaysa hala yenisini al belki ondan çıkmaz