Neler Yeni

Çözüldü✓ OMEN 16 LAPTOP DROP VE FPS SORUNU YARDIMM

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce almıs oldugum hp omen 16 rtx4070 r7 7840hs 16 gb laptopum ilk günlerde ultra ayarlarda rainbows six de 350 fps civarları verirken 200 fps civarlarına dustu ve drop sorunu vardı. Laptopu üniversite için almıştım çok fazla oyun oynamıyorum eve giderken tren garında laptop cantamı dusurdum kasasında ufak gocuk olmustu ama cihazın calısmasında herhangi bir problem yok kasasını acıp icerden göcük yeri düzelttim ve herhangi bir flexi soket vb veya anakartta fiziksel hasar gözükmüyor. Isı değerleri normal bir laptopa göre ekran kartı 70-75 dereceleri görüyor işlemci 85 90 maksimum kyk da internet yok diye crysis remastered indirdim ve oyun droptan oynanılamaz halde orta ayarlara cekince de degisen bir sey yok tüm yazılımlar güncel driverler yuklu pes 21 de bile drop atıyor bilgisayar canımı sıktı fanları fule aldıgımda bıle droplanıyor bilgisayar yani sıcaklıkla alakası oldugunu düsünmüyorum yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler bu arada gocuk garanti dısı bırakırmı bilgisayarı bu arada normal windows acıkken bile donma ve takılma yapıyor control paneli falan acarken (laptop prize takılı güc ayarları performansta)(bu arada laptopda cihaz kontrolu işlemci gpu stress kontrollerinde hata cıkmıyor)

LAPTOPTAKİ DROPUN VİDEOSU :

xTURANN

80+ Silver
Bi Format deneyin, yine aynı sorunlar olursa Direkt HP TR ya da Yurt Dışı ile iletişime geçin.

Ayrıca, Omen Serisinde Kronik Sorun Var. Victus'larda bu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi Format deneyin, yine aynı sorunlar olursa Direkt HP TR ya da Yurt Dışı ile iletişime geçin.

Ayrıca, Omen Serisinde Kronik Sorun Var. Victus'larda bu yok.
omenin victustan iyi oldugunu soyledıklerı ıcın tercih etmistim sagolun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopu direk windows üzerinden sıfırladım ve düzeldi muhtemelen yüklü programlar fazla ram kullanımı yapıyordu

Top Bottom