Kullananı yok mu bu mouse un kaç tane konu açtım yavkullanmıyom ama sor
400de de 600deki gibi saçma kısayollar var mı400 olanını kullanıyorum. Hemen hemen aynılar.
Saçma kısayollar derken? Anlamadım.400de de 600deki gibi saçma kısayollar var mı
Reis abimle kullanacağım eğer sol-sağ click yaptığında dpi sıfırlanıyor ise veya bunun gibi başka tuş kombinasyonu varsa almayacağım. Alıp pcye takdığımda böyle bir sorun ile karşılaşır mıyımSaçma kısayollar derken? Anlamadım.
O sorun çözüldü diye biliyorum. O tarz bir şey olmaz yüksek ihtimalle.Reis abimle kullanacağım eğer sol-sağ click yaptığında dpi sıfırlanıyor ise veya bunun gibi başka tuş kombinasyonu varsa almayacağım. Alıp pcye takdığımda böyle bir sorun ile karşılaşır mıyım
600 ile 400 arasında ne fark varO sorun çözüldü diye biliyorum. O tarz bir şey olmaz yüksek ihtimalle.
600 ile 400 arasında ne fark var
Son bir sorum var hocamİnceleme - HP Omen 400 İncelemesi!
Selamlar. Bildiğiniz gibi forumlarda 150-200tl gibi bütçelere herkes Logitech G102-203 Lightsync öneriyordu. Fakat sensörünün eski bir sensör olduğu ortaya çıktığı zaman, insanlar başka mouse arayışına çıktı. Bu Mouse'un adını ilk @zbabomen ve @epica59 sayesinde duymuştum. Pixart PMW 3360 gibi...forum.donanimarsivi.com
Altlara inin yazıyor.
Yeni üretimlerde çözüldü.Son bir sorum var hocam
O sorun çözüldü dediniz ama nasıl çözüldü anlayamadım. Driver ı da yok mouse un. Yani mesela driver ı olsa oradan güncelleme yaparız. N
ereden nasıl çözüldü
Trendyoldan alacağım eski üretiö olma ihtimali var mıdırYeni üretimlerde çözüldü.