Önce ekran kartı mı değişmeliyim yoksa işlemcimi?

her şey full+full 2k da bu değerler normal dlss açınca yükselir baya bi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 GRE mi ? eğer öyleyse evet çıkacaktır.
Vallahi tek isteğim 60fps 2k low ayarlarda gta 6 oynamak hocam yoksa sistem yetiyor hatta artıyor

Vallahi tek isteğim 60fps 2k low ayarlarda gta 6 oynamak hocam yoksa sistem yetiyor hatta artıyor
ne lowu hocam öldürmeyin sisteminizi :D ultra / yüksek ayarlarda RT medium da rahatça oynarsın dlss ile.

Amacım gta 6 60fps sabit 2k orta-düşük grafikte oynamak. Bu sebeple 2 yıl içinde ekran kartı veya işlemci değişmeyi düşünmeye başladım ekran kartım rtx 4070 işlemcim i5 13600kf yaklaşık değişim yaparken üstüne 10.000-15.000 koymayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Parayı biriktir bir şekilde ve oyun ps5'e çıktığında bak o anki durumlara belki yükseltmene gerek bile kalmaz.

Parayı biriktir bir şekilde ve oyun ps5'e çıktığında bak o anki durumlara belki yükseltmene gerek bile kalmaz.
Öyle dahada güzel olur am6 soket işlemci alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.5 sene ye yeni amd soketi de gelecek o zaman güzel bir upgrade yaparsın sistemine.
Hocam am6 soket guzel olursa islemcide olabilir

Daha ne istiyorsun hocam gayet iyi sistemin var bence masraf yapma. İlla yapacağım diyorsan en büyük farkı ekran kartı gösterir onunla başla.

Ekran kartı daha mantıklı hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,546
Üyeler
174,893
Son üye
elyfall07
Geri