Önce hangi oyunu alayım

Reaksiyon skoru
12
Sizce önce hangi oyunları alayım oyunlar:

Rdr2 =574₺
The Last of us =549₺
God of war = 359₺
Bunların arasında önce hangisini alayım ayrıca başka önereceğiniz oyunlar varmı?

Sizce önce hangi oyunları alayım oyunlar:

Rdr2 =574₺
The Last of us =549₺
God of war = 359₺
Bunların arasında önce hangisini alayım ayrıca başka önereceğiniz oyunlar varmı?
Ben rdr2 derim. Bitirine kadar diğerleri teklar indirime girer para biriktirirsiniz. Ha bu benim dememler değilde daha çok sizin hangi tarz oyun sevdiğinizle ilgili bir şey.

Ben rdr2 derim. Bitirine kadar diğerleri teklar indirime girer para biriktirirsiniz. Ha bu benim dememler değilde daha çok sizin hangi tarz oyun sevdiğinizle ilgili bir şey.
Tlou yu ve rdr yi seveceğimi biliyorum çünkü hikayeli oyunlar oynamak artık daha çok sarıyor insanlar Rdr2 oynayınca diğer oyunlardan zevk almıyorlarmış rdr 2 biraz daha detaylı olduğu için sanırım bu yüzden yazmak istemiştim

Tlou yu ve rdr yi seveceğimi biliyorum çünkü hikayeli oyunlar oynamak artık daha çok sarıyor insanlar Rdr2 oynayınca diğer oyunlardan zevk almıyorlarmış rdr 2 biraz daha detaylı olduğu için sanırım bu yüzden yazmak istemiştim
Yani hocam ben hiç oynamadım rdr2 gow vs. ama herkes rdr2 diyip duruyorsa bir bildikleri vardır diye onu önerdim. Gerek hikaye gerek detay. Sizin dediğiniz gibide ölye oyuncularda çok var. Rdr2 çok detaylı bir oyun bir sardı mı bırakmıyor. Bu detay yüzünden evet bazı oyunlar çok boş gelebilir ilerde. Bazı kesimlerde at sürme similatörü diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri