mangası ne kadardır
ben şu an kuroko no basket izliyorum sonra izleyecek bir anime arıyorum one piece önerdi arkadaşlarım ama izlenir mi diye kontrol etmek istedim çünkü oldukça uzun bir animePişman değilim çok güzel bir anime sadece bazı fillerları geçtim ama ana hikayeyi tam izledim
Eski çizim animeleri seni sorun etmezse başlayabilirsin ama baya bir peygamber sabrı gerekiyor üstelik her hafta pazar günü yeni bölüm geliyor tek sıkıntı Wano denilen bir sezona başladıktan sonra çizimler fazla efektli olduğu için sıkılabilirsin onun dışında bir sıkıntı yokben şu an kuroko no basket izliyorum sonra izleyecek bir anime arıyorum one piece önerdi arkadaşlarım ama izlenir mi diye kontrol etmek istedim çünkü oldukça uzun bir anime
cizimleri kaçıncı bölümlerde modernleşiyorEski çizim animeleri seni sorun etmezse başlayabilirsin ama baya bir peygamber sabrı gerekiyor üstelik her hafta pazar günü yeni bölüm geliyor tek sıkıntı Wano denilen bir sezona başladıktan sonra çizimler fazla efektli olduğu için sıkılabilirsin onun dışında bir sıkıntı yok
anime seviyorsan izleyebilirsinOne Piece izlenir mi ?
yani bunu söyleyemem şimdi 1. 500. yada 1000. bölümün hepsi çizimleri farklı o yüzden hangisini sevmeye başlarsın o senin zevkin ama kesinlikle izle özellikle 500 bölüm önceleri çok güzel kaliteli ve komik 500 bölüm sonrası kötü demiyorum sadece olaylar biraz daha ciddileşiyorcizimleri kaçıncı bölümlerde modernleşiyor