Önerebileceğiniz En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları Nelerdir?

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Kurslara gitmeye vaktim olmuyor onun için online kurs ve uygulama arayışına girdim bunlardan deneyip test edip işe yaradığını bildiğiniz tavsiye ettiğiniz hangi uygulamalar var?
Benim bulabildiklerim cambly, duolingo vs. ama daha iyisi var mı diye merak ettim.

bence seviye seviye ingilizce kitabı al okuma yazma dinleme pratikleri olan. Uygulamalar sadece kelime ezberletiyor aç kalmayacak kadar öğrenirsin maksimum

bence seviye seviye ingilizce kitabı al okuma yazma dinleme pratikleri olan. Uygulamalar sadece kelime ezberletiyor aç kalmayacak kadar öğrenirsin maksimum
kitapla sevıye sevıye rahat atlanmaz hocam

duolingodan daha rahat atlanacağı kesin
tabıkı hocam orası oyle ama kıtap yerıne cumle ezber daha mantıklı kıtapta bılmedıgı seyler cıkıcak sonra baska sayfada aynı sekılde cevıre cevıre unutur

tabıkı hocam orası oyle ama kıtap yerıne cumle ezber daha mantıklı kıtapta bılmedıgı seyler cıkıcak sonra baska sayfada aynı sekılde cevıre cevıre unutur
bilmediği şey çıkmazki 0dan başlarsa önce gösterir sonra sorar genelde ama yine bi dış yardım almak lazım youtube gibi bir nimet de var el altında sonuçta

Aslında şuan B1 seviyesindeyim ve buradan ilerletmek istiyorum kelime eksiklerim var. Bire bir yabancılarla konuşma pratiği yapmak için uygulamalara yöneldim.

Duolingo falan geç bunları. Gir adam akıllı Udemy kurslarına falan, fiyatlarını araştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri