Elinizdeki kartlara , mevcut piyasaya göre ne kadar kazanabileceğinizi gösteren bir site var.
2CryptoCalc
Elinizdeki kartları giriş yapın ve hesaplayın.
Konuyu gerçekten açma amacım şu ki:
RVN kazım oranı düşürüldüğü için artık pek kazandırmıyor eskisine göre.
Neden biliyor musunuz ?
Ağ sıkışması olmuş.
Peki ağ sıkışması neden oldu biliyor musunuz?
Çünkü ben RVN kazdım ve kar elde ettim. Hani ben para aldım ya oradan . Sıkışası gelmiş .
Neyse !
Sitede kartımı hesapladım, genel olarak tek ekran kartı ile RVN kazanlar dikkat:
Firo yani XZC daha çok kazandırıyor günlük bazda.
RVN gibi parayı günlük olarak alabiliyorsunuz.
Ben 2 MH ile kazıyordum ve dün 6 saat çalıştırdım sadece 5 lira aldım. Ve şu an Firo 7 Dolar oldu .
Firo güncel olarak RVN'den iyi kazandırıyor.
Taç ama yine de ETH'de.
Şimdi Firo kazmak için:
Firo'la
Konuya bakanlar mesaj yazabilir mi lütfen? Maksat hemen düşmesin. "İyi.." "güzel" " Teşekkürler" gibi kısa mesajlar olabilir.
Şu konuya da gidebilirsiniz :
2CryptoCalc
Elinizdeki kartları giriş yapın ve hesaplayın.
Konuyu gerçekten açma amacım şu ki:
RVN kazım oranı düşürüldüğü için artık pek kazandırmıyor eskisine göre.
Neden biliyor musunuz ?
Ağ sıkışması olmuş.
Peki ağ sıkışması neden oldu biliyor musunuz?
Çünkü ben RVN kazdım ve kar elde ettim. Hani ben para aldım ya oradan . Sıkışası gelmiş .
Neyse !
Sitede kartımı hesapladım, genel olarak tek ekran kartı ile RVN kazanlar dikkat:
Firo yani XZC daha çok kazandırıyor günlük bazda.
RVN gibi parayı günlük olarak alabiliyorsunuz.
Ben 2 MH ile kazıyordum ve dün 6 saat çalıştırdım sadece 5 lira aldım. Ve şu an Firo 7 Dolar oldu .
Firo güncel olarak RVN'den iyi kazandırıyor.
Taç ama yine de ETH'de.
Şimdi Firo kazmak için:
Firo'la
Konuya bakanlar mesaj yazabilir mi lütfen? Maksat hemen düşmesin. "İyi.." "güzel" " Teşekkürler" gibi kısa mesajlar olabilir.
Şu konuya da gidebilirsiniz :
Öneri - Dijital Madencilik için Kripto Para Önerileri | Sadece bir ekran kartı ile Netflix'i bedavaya getir!
Bu konuda dijital kripto madencilik için kazabileceğiniz ve sonucunda elinizdeki teçhizata göre gelir elde edebileceğiniz alternatif kripto paralar önereceğim! Etherium en çok kazandıran ve en popüler kripto paradır. Geleceğe yön verecek ve Bitcoin'den sonra kriptoların patronu olarak...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: