Usta ne tarz oynuyorsun ? Mesela entry fragger oynuyorsan Ash tavsiye ederim.Genel olarak oyuna yeni başlayan birisi için Thermite veya Sledge öneririmYeni başladım.
İlk saldıran ajanımı açacağım.
Hiç yok. Sizden öneri bekliyorum. İş yapan kolay ajan olsun. Özelliğini ve neden onu yazdığınızı da yazın.
Arkadaşım thermite ve thatcher önerdi. Ne diyorsunuz?
@yahya58
Kral nasıl oynuyorsun oynayış tarzın nedir hızlı mı mesela taktikselmi pasif fln nasılYeni başladım.
Hiç yok. Sizden öneri bekliyorum. İş yapan kolay ajan olsun. Özelliğini ve neden onu yazdığınızı da yazın.
@yahya58
Ash Rush Oyuncusu yeni Başladıysa Sürekli ölür.Ash alabilirsin. Özelliği barikatları ve reinforce ile güçlendirilmemiş duvarları kullandığı özel silah ile açabilmek.
Hocam Zofia alabilirsiniz. Silahı çok opYeni başladım.
@yahya58
Bence Thatcher Oynayabilirsin. Çok Hayati Bir karakter. Maç kazandırırYeni başladım.
@yahya58
yanlış bilgi ash güçlendirilmiş duvarları açamaz. thermite'den bahsediyorsunAsh alabilirsin. Özelliği barikatları ve reinforce ile güçlendirilmemiş duvarları kullandığı özel silah ile açabilmek.
zofia 15. namlıkAsh Rush Oyuncusu yeni Başladıysa Sürekli ölür.
Toxic Gibi Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Zofia alabilirsiniz. Silahı çok op
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence Thatcher Oynayabilirsin. Çok Hayati Bir karakter. Maç kazandırır
Fiyatı Düştü 10.000'ekalkan ak47 patlayıcı falan var en mantıklı fuze olur
zofia 15. namlık