Yurt dışı yorumlarına baktım hep 5 yıldız ve 4.5 yıldız vermişler resimde atmışlar gayet şık duruyor iptal etmicem bndeben aldım ya ne olabilir en kötü güzel kulaklığa benziyor fiyatıda iyi heralde bozuk olmadığı sürece kullanırım
Yorumlara bakarak bayağı iyi olduğunu söyleyebiliriz. Beyazını alabildik. Neyse olsun gelsin bakalımben aldım ya ne olabilir en kötü güzel kulaklığa benziyor fiyatıda iyi heralde bozuk olmadığı sürece kullanırım
Aga yanlış anlama da ruh hastası mısınAz önce iptal ettim tekrar alıp almama arasıında kararsızım. Ne diyorsunuz almalı mıyım?
Gece gece biraz kafayı yemiş olabilirim.Aga yanlış anlama da ruh hastası mısın
7.99 poundO kadar stok yok alamıyorum bilmemne yorumu okuduktan sonra verdiginiz linkte 120tl idi üstelik, aman ne olacak ki diye tek tıklama ile hemen al'a basıp aldım, stokta da var gözüküyor halen.
Genellikle ingiltere kullanıcıların 17 18 pounda alıp begendikleri bir ürün olmuş o yüzden pek tereddüt etmeye gerek yok, 5.5 pounda geliyor.
Sakat mısın olum sen kime diyorsunAdamın ne kadara aldıgını begendigini söylüyorum ona bile muhalefet ediyorsun. Daha önce başka bir konuda sana şizofreni tespiti koymuştum haatırlarsan 1 saat ara ile iki tam tersi şeyi iddia etmiştin hummel adidas konusunda. Her şeye laf olsun diye boş laf yapma.
Alıntıyı görüntüle
al bu da amazon GB yorumlarından screenshot buna da itiraz edersin şimdi shop mop diye
.yurt dışı fiyatı £7.99
Ne kadar ezik olduğun belli şu konuda bile neredeyse sidik yarıştırma tarzında bunda bile öne çıkmaya çalışıyorsun, sen 17.99a gördün diye o ürünün fiyatı 17,99 olmuyor. Git amazon.uk ye bak bakayım adam gibi fiyatı kaçmış, hem sadece 7.99 olduğunu söyleyen ben değilim konuyu açan kişi de öyle yazmış, şizofreni tespiti koyabilmen için doktor olman gerekiyor doktorluk belgeni göndermeni bekliyorum eğer yoksa dünyanın en büyük aptalı sen oluyorsun çünkü kendini doktor sanıyorsun ama s*ke sürülecek kadar aklın yok, bir forumda yorumda üste çıkman sana hayatta baya bir şey kazandıracaktır değilmi? Yazdığın şeye bak. ***** herif. Türkiye sizin gibi cahiller yüzünden düzelmiyor allah ailene sabır versin.Adamın ne kadara aldıgını begendigini söylüyorum ona bile muhalefet ediyorsun. Daha önce başka bir konuda sana şizofreni tespiti koymuştum haatırlarsan 1 saat ara ile iki tam tersi şeyi iddia etmiştin hummel adidas konusunda. Her şeye laf olsun diye boş laf yapma.
Alıntıyı görüntüle
al bu da amazon GB yorumlarından screenshot buna da itiraz edersin şimdi shop mop diye