❌İndirim Bitti! Onido Bluetooth kulaklık 131,36 TL

Stok geliyor gene ekleyemiyorum. Çok enteresan ya, İstanbul ve Tekirdağ farklı adresler deniyorum ancak hala aynı hata. Bir de amazon.it e yönlendirdi beni onu da anlamadım.

Sonunda satın alabildim. Sürekli stok bir bitiyor bir geliyor. Deneye deneye sipariş verdim şükür.

Markayı bilmiyorum denemek için aldım teslim aldıktan sonra deneyip iade edebiliyor muyuz acaba

Sonunda satın alabildim. Sürekli stok bir bitiyor bir geliyor. Deneye deneye sipariş verdim şükür.

Markayı bilmiyorum denemek için aldım teslim aldıktan sonra deneyip iade edebiliyor muyuz acaba
tabii ki

Hocam Amazon yurt dışından gelecek ürün, bu tarz yurt dışından gelen ürünler nasıl iade ediliyor bilgin var mı?
yurt dışından gelceğini yeni öğrendim hocam

Ne biliyim pek de iyi bir şey gibi gelmedi öyle ürüne bakıyordum bir anda tükendi felan sonra stok görünce benim de alasım geldi ama trendyoldaki çakma xiaomilerden bir farkı var mıdır bilemedim kulağımızda patlamasın sonra
Hiç o açıdan düşünmedim. Ben de iptal edeyim o zaman. Mazallah kulağımızda patlar 100 TL için sağır olmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon yurt dışı iadeleri en az 15 gün sürüyor okuduğum kadarıyla. İthalat depozitosu ve kargo ücreti olarak en fazla 128TL iade yapılıyormuş.

Son düzenleme:
Az önce iptal ettim tekrar alıp almama arasıında kararsızım. Ne diyorsunuz almalı mıyım?

Son düzenleme:
Ürün nasıl sizce estetik geldiği için sipariş ettim deneyen kullanan var mı aramızda

Ürün nasıl sizce estetik geldiği için sipariş ettim deneyen kullanan var mı aramızda
İnternette aratınca bile çıkmıyor hocam, çin malı bir ürün TWS 78 yazıyor kutunun üzerinde. Estetik durduğu için bende sipariş etmiştim az önce iptal ettim şimdi gene kararsızım tekrar sipariş etsem mi diye. Ama işte yurt dışından yolladıkları için geri iadesi daha sıkıntılı oluyor.

İnternette aratınca bile çıkmıyor hocam, çin malı bir ürün TWS 78 yazıyor kutunun üzerinde. Estetik durduğu için bende sipariş etmiştim az önce iptal ettim şimdi gene kararsızım tekrar sipariş etsem mi diye. Ama işte yurt dışından yolladıkları için geri iadesi daha sıkıntılı oluyor.
Bayadir böyle bı kulaklık falan düşünüyordum youtubede inceleme videosu dahi yok yani bilemedim iptal etsem mi ki

Geri