Neler Yeni

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Oyun oynayan arkadaşların ufacık çalışma ile aynı okula geldiğinde sana gülerler
Önemli olan aynı okula gelmek değil aynı adam yerine koyulmak diye düşünüyorum çünkü torpil bir yere kadar mesleğini alınca torpil de olsa çalışmak zorundasın

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Önemli olan aynı okula gelmek değil aynı adam yerine koyulmak diye düşünüyorum çünkü torpil bir yere kadar mesleğini alınca torpil de olsa çalışmak zorundasın
Torpil ile alakası yok hocam, aynı okula girdikten sonra onlar yine 3 yil yatacak ve YKS senesi çalışacaklar sende onlarda çok güzel işler yapıp üniversitenize gideceksiniz sana çalışma demiyorum ama oyunu da oyna

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Torpil ile alakası yok hocam, aynı okula girdikten sonra onlar yine 3 yil yatacak ve YKS senesi çalışacaklar sende onlarda çok güzel işler yapıp üniversitenize gideceksiniz sana çalışma demiyorum ama oyunu da oyna
Hocam yanlış anladın ben derse adamıyım hayatımı gta Online gitiyom hafta sonları baya hafta içi dikkatimi dağıtıyo ama

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

NightWish2434

80+ Silver
Lgs o kadar önemli bir sınav değil. Yarım dönem çalışılarak bile +400 yapılabilir. Ben girdiğimde aşırı zordu şuan daha yumuşatılmış

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Lgs o kadar önemli bir sınav değil. Yarım dönem çalışılarak bile +400 yapılabilir. Ben girdiğimde aşırı zordu şuan daha yumuşatılmış
Eyw obp 97 ztn rahatça iyi bir liseye gireceğimi düşünüyorum notlar düşmezse

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hakan Keser
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
LGS için biraz erken. İleride oyun oynama fırsatı bulamayacaksın. Özellikle de YKS hazırlığı zamanlarında. Kötü yola sürüklüyor gibi olmayım ama en azından 7. sınıfta bu kadar kasma bence.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
LGS tamamen saçmalık. Orada göreceğin hiçbir soru tipi asıl önemli sınav olan YKS'de çıkmıyor bile.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
lgs çalışmaya değecek bir sınav yks olsa hadi 9da tyt başlarsın da lgs önemsiz ve sadece 8. sınıf konularını kapsamıyor mu

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
kanka iyi güzel hoş çalış kolay gelsinde eğer hedefin genel cerrahi falan değilse kasma o kadar geçen sene ben girdim lgs ye son 1 ay çalıştım 370 aldım şuan güzel bi anadoludayım ama kendi tercihin tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emir
LGS için biraz erken. İleride oyun oynama fırsatı bulamayacaksın. Özellikle de YKS hazırlığı zamanlarında. Kötü yola sürüklüyor gibi olmayım ama en azından 7. sınıfta bu kadar kasma bence.
Katılıyorum, şuan oyun oynayacak zaman hiç bulamıyorum sadece hafta sonları oynayabiliyorum.

Top Bottom