Hakan38Cam
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
rica ederim her zamanBakacağım, teşekkür ederim.
rica ederim her zamanBakacağım, teşekkür ederim.
Sistem yetmiyor maalesef, işlemcim çok yoruluyor.Raft arkadaşlarla çok eğlenceli bir oyun. Köpek balıklarının kafasına meteor gibi taş atabiliyon.
Çok denemek istedim o oyunu fakat unity ile ilgili bir kaç hata veriyor, konu da başka yere gitmesin. Teşekkürler öneri için.Businnes tour oynayabilirsin monopoly gibi
Bakacağım, teşekkür ederim.Kelime oyunu olarak wordabula yı önerebilirim. Şu günlerde oynaması zevkli. eğlenceli vakit geçirebilrsiniz.
Bir kaç oynanış videosuna bakayım, teşekkür ederim.Dostum sana Brawlhalla önerebilirim. 2D bir platform dövüş oyunu. Super Smash Bros tarzı bir oyun seviyorsan yükleyebilirsin.
Google da Agarz io olabilir uygulama olarak minecraft zula düşük bir sistemin varsa eğer. tabi ki kaldırıyorsa cs go lol pubg mobile ve lite da öneririmDüşük sistem ve az da olsa düşük boyutlu arkadaşlar ile vakit geçirebileceğim basit eğlence (kelime oyunları, küçük savaş oyunları) oyunları önerebilir misiniz ?
Google da arkadaşların ile Gartic.io oynayabilirsin aşırı keyifliDüşük sistem ve az da olsa düşük boyutlu arkadaşlar ile vakit geçirebileceğim basit eğlence (kelime oyunları, küçük savaş oyunları) oyunları önerebilir misiniz ?
Tek oynadığım Zula zatenGoogle da Agarz io olabilir uygulama olarak minecraft zula düşük bir sistemin varsa eğer. tabi ki kaldırıyorsa cs go lol pubg mobile ve lite da öneririm
O zaman human fall flat yada party panic önerebilirım bu karantinalı günlerde(arkadaşsız bu oyunlar çöp oluyo haberin olsun)Sistem yetmiyor maalesef, işlemcim çok yoruluyor.
O zaman yazdığım gibi google da Gartic io ve Agarz. Uygulama olarak minecraft öneririmTek oynadığım Zula zatenEvde kaldığımız için sürekli Zula oynadığımdan biraz sıkıldım, yeni oyunlara yönelmek istedik arkadaş ortamımca.
![]()
Öneri için teşekkür ederim.O zaman yazdığım gibi google da Gartic io ve Agarz. Uygulama olarak minecraft öneririmMinecraft sunucu olarak play.craftrise.tc sonoyuncu gibi sunucuları öneririm daha iyi eylenirsiniz