Online Oyun Önerisi

Pattes

80+
Reaksiyon skoru
68
Dostlar sinavdan sonra aldığım sistem gelicek ama LoL den başka oyun pek oynamadim. Daha doğrusu oynayamadım bilgisayarım el vermedi. Yazın arkadaşlarımla oynayabilecegimiz guzel oyun önerisi bekliyorum ♥️

Rocket League öneririm, arkadaşlarınla çok eğlenceli oluyor.

güçlü bir şey alırsan gta 5 online eğlenceli olur ama cs go,valorant,apex, fps sevmiyorsan garrys mod yine eğlencelidir eğer kısa kısa eğlence istiyorsan golf party party panic e bakabilirsin ark da güzeldir ve eğer 1 arkadaşınla oynamak istiyorsan portal 2 mutlaka öneririm iyi eğlenceler <3

''crucible'' amazonun sessiz sedasız çıkardığı oyun şuan için çok oyuncusu yok ama 1.sezonun gelmesiyel çok reklam yaparlar diye düşünüyorum.

Ark gta valorant scp pacify

DCS ye kesinlikle bakmalısın,Ücretsiz ve çok kaliteli ama dlc leri çok pahalı.

güçlü bir şey alırsan gta 5 online eğlenceli olur ama cs go,valorant,apex, fps sevmiyorsan garrys mod yine eğlencelidir eğer kısa kısa eğlence istiyorsan golf party party panic e bakabilirsin ark da güzeldir ve eğer 1 arkadaşınla oynamak istiyorsan portal 2 mutlaka öneririm iyi eğlenceler <3
Gmod vardı eski bilgisayarımda ama heryer kırmızı error yazıları ve texture hataları ile doluydu bu hata olmazsa güzel oyun

Gmod vardı eski bilgisayarımda ama heryer kırmızı error yazıları ve texture hataları ile doluydu bu hata olmazsa güzel oyun
Geçen Girdim Hiç Yoktu Belki Güncellemeyle Düzeltmişlerdir

Geri