Apex Legends oynarken en az kaç ping olmalıdır.server farklılığı hocam
ben valorant da istanbul sunucusunda 75 pingi geçince hem rakibi çok geç görüyor hem de sıkıntı çekiyordum.
cs de 110 120 civarında sorun yaşamıyordum
hocam en az sorusu biraz saçma aslında.Pc yanıma koyarsam modemi kablo uzunluğu kısaltsam ping ne olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apex Legends oynarken en az kaç ping olmalıdır.
Competitive oyunlar için ping 50 veya daha aşağıda olmalı.İyi akşamlar dilerim :
1-Online oyunlar için minimum ping ne olmalıdır.
2-Hangi operatörün modem markası iyi ve hangi Mbps hız olmalıdır.
Oynayacam oyunlar listesi :
Apex Legends,Call Of Duty Warzone,Counter Strike GO
Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Fps sorulması ya i burda konu pingFPS oyunlarında ping çok daha önemli diğer oyunlara göre. Anlık tepki vermen gerekiyor çünkü. Kızgın atma sebebini anlamadım.
Ping yerine FPS yazmışım yanlışlıkla. Bunu belirtmek yerine kızgın atmak mantıklı mı? Düzelttim.Fps sorulması ya i burda konu ping
Konu ping üzerine bas baya 60 70 fps yazmışın öyle düşünerek kızgın attım ben .Canın sağolsum bro alim geri kizginiPing yerine FPS yazmışım yanlışlıkla. Bunu belirtmek yerine kızgın atmak mantıklı mı? Düzelttim.
60 55 ping de donma takılma bir sorun olur mu fazla.hocam en az sorusu biraz saçma aslında.
Mesela 1 2 pingle oynasanız veya 10 15 pingle oynasanız pek fark etmez ve bu değerler gerçekten iyidir. En azı sorarsanız bence 0 veya 1 olması. En fazla 50 55 olmalı(benim görüşümce)
Modemin Ping'e etkisi yok diye biliyorum ama değil mi?Minimum ping oyunun sunucusuna göre değişir. Bazı online oyunlarda pingi düşük olan avantajlıdır söyleniyor.
MBPS hiçbir zaman önemli değildir.
50 MBPS internetimde de 60 ping alıyorum; 16 mbps paketimde de 60 ping alıyorum. Yüklemeler aynı.
Operatörlerin modemleri giriş seviye olmakta fakat iş görürler.
MBPS sadece indirme ve yükleme hızlarına etki eder.
01-Online oyunlar için minimum ping ne olmalıdır.
En iyi ping değeri 1 dir. 0 olması imkansız.hocam en az sorusu biraz saçma aslında.
Mesela 1 2 pingle oynasanız veya 10 15 pingle oynasanız pek fark etmez ve bu değerler gerçekten iyidir. En azı sorarsanız bence 0 veya 1 olması. En fazla 50 55 olmalı(benim görüşümce)