Neler Yeni

Onvo OVDSS01 Dikey Şarjlı Süpürge Alınır Mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Eski model bir Cleanmax'ım var ve her zaman her zaman onunla ev süpürmek biraz üşendirici oluyor. Bu tarz kablosuz bir süpürge almak istiyorum. Bu model nasıldır, daha iyisi var mıdır?Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 5.000 TL'ye kadar esneyebilir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,149
İsim
Emir
Birkaç aydır bende dikey süpürge arayışındaydım.Bosch 712xxl veya samsung jet 85e bakıyordum.Baktım fiyatları uçuyor onvoya şans vereyim dedim.Cumartesi günü elime geçti f/p ürün diyebilirim.Uzun vadede ne olur bilemem

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç aydır bende dikey süpürge arayışındaydım.Bosch 712xxl veya samsung jet 85e bakıyordum.Baktım fiyatları uçuyor onvoya şans vereyim dedim.Cumartesi günü elime geçti f/p ürün diyebilirim.Uzun vadede ne olur bilemem
Çekişi yeterli mi peki? Bir de haznesi hemen doluyor mu?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom