Ağır çekim yapamıyor telefonum sanırım Note9SAğır çekimde kamera ayaralrında fps i ne kadar yüksek ise o kadar al dene.
Tamam hocam.hocam laptopa bağladığım için maalesef 144hz alamıyorum 3 4 gün sonra atabilirim
Tamam dediğim gibi kamerayı bir ufo ile aynı hizada aynı hızda götürün.Ağır çekim yapamıyor telefonum sanırım Note9S
yapıyordur daha fazla kısmında yazar genelde.Ağır çekim yapamıyor telefonum sanırım Note9S
katılıyorum hocam..VA panelde ghosting olması normal değil mi zaten? Alanlar elbet bu riski göze alarak alıyorlardır.
Sizi rahatsız eden bir ghosting yoksa ne mutlu.
Evet fakat bu modellerin hepsinde ghosting sorunu olduğunu söylüyordu herkes (Model yenilendi ve bu arkadaş yeni modelde ghosting sorunu çözüldü diyor) bilgilendirici olması amacıyla açılmış bir konu.VA panelde ghosting olması normal değil mi zaten? Alanlar elbet bu riski göze alarak alıyorlardır.
amazondan 2100e aldım ve 60hz olsa bile valorantta hissedilmiyor bile 144te acaba nasıl olacaktırVA panelde ghosting olması normal değil mi zaten? Alanlar elbet bu riski göze alarak alıyorlardır.
evet kesinlikle öyle. özellikle oyunlarda felan ben pek hissedemedim. va panel genelde böyleArkadaşlar ghosting çoğu monitörde bildiğim kadarıyla var ve hissedilme oranına göre durumun sıkıntısı oluyor değil mi? Yani kronik denilen monitörde adam hissetmiyor ise bence bi sorun yoktur