Sen onu @rookie27 ye anlat bakalım gece gündüz babasının Jetta sını kaçırıyorKanka bizim burda bitane abi var 2-3 yıldır WV Bora kullanıyor. Eski arabasıda 2016 Jetta Highline. Diyorki 2001 Bora 2016 Jettadan daha konforlu. Jetta alınmaz Passat alınır diyor. Adam sürekli WV arabalarına biniyormuş.
Aynı segment değilŞahsen o bütçede tercihim Peugeot RCZ veya Bmw 118İ olurdu.
Jetta ve ya Astra alan kişilerin o tarz arabalar ile işi olduğunu sanmıyorum aile olduğu yani aile aracı alacakları çok belli.Şahsen o bütçede tercihim Peugeot RCZ veya Bmw 118İ olurdu.
Astra k tercih ederim gayet dolu araba hem 1.4 T 150 beygir olması da cezbedici.İki araçta 2016 model Astra dynamic Jetta highline sizce hangisi fiyatları yakın Jetta azıcık ucuz olabilir. Öneriniz neler ?
Aynı segment değil
O bütçede olan tercihlerimi söyledim, düşünebilir, almak zorunda değil dostlarJetta ve ya Astra alan kişilerin o tarz arabalar ile işi olduğunu sanmıyorum aile olduğu yani aile aracı alacakları çok belli.
Jetta almanızı tavsiye ederim.İki araçta 2016 model Astra dynamic Jetta highline sizce hangisi fiyatları yakın Jetta azıcık ucuz olabilir. Öneriniz neler ?
Ben de bu bütçede BMW 118i yi tercih ederim fakat konu sahibi arkadaş aile arabası bakıyor.Şahsen o bütçede tercihim Peugeot RCZ veya Bmw 118İ olurdu.