OPERA YOUTUBE DE HESABIMA GİREMİYORUM YARDIM LAZIM.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
Arkadaşlar reklamsız olduğu için opera kullanıyorum ve youtube ye ordan giriyorum ama yt hesabımdan çıkış yapılmış ve tekrar giremiyorum bir hata oluştu diyor.chrome de sorunsuz hesabıma giriş çııkış vb yapabiliyorum sorunumu nasıl çözerim yardım lazım iyi forumlar.

Arkadaşlar reklamsız olduğu için opera kullanıyorum ve youtube ye ordan giriyorum ama yt hesabımdan çıkış yapılmış ve tekrar giremiyorum bir hata oluştu diyor.chrome de sorunsuz hesabıma giriş çııkış vb yapabiliyorum sorunumu nasıl çözerim yardım lazım iyi forumlar.
Ne gibi bir hata oluştu diyor?

Ne gibi bir hata oluştu diyor?
resim_2021-03-02_151558.png
oturum aç dediğim zaman böyle oluyor.

Opera kullanmadığım için ayarlarını felan bilmiyorum. Benden buraya kadar maalesef :(
yinede teşekkürler chrome de youtube deki reklamlar yüzünden baya sinirleniyorum ondan opera kullanıyorum eskiden sorun yoktu 3 4 gündür böyle.

yinede teşekkürler chrome de youtube deki reklamlar yüzünden baya sinirleniyorum ondan opera kullanıyorum eskiden sorun yoktu 3 4 gündür böyle.
Hocam chrome da da reklamları engelleyebilirsin. Youtube Adblock uzantısını indir reklamlar kalkar.

Brave tarayıcıyı öneririm çok güzel kullanışlı kendi içinde ödül sistemi var istersen açabilirsin kendi reklamlarını gösteriyor nadiren ve sana para veriyor bunun karşılığında. Kendi içinde Tor var. Koyu teması ve kendi içinde AdBlocker'i var. Koruma ağı var scamlist gibi bir şey sayesinde phising sitelerine girince seni uyarıyor. 1-2 yıldır kullanıyorum çok güzel hemde direk google veya operadaki tüm verileri aktarabiliyorsun kurulumda. Tek sıkıntısı Google Senkronizasyonu yok ama o da o kadar sıkıntı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,246
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri