Operatör değişikliği hangi sıklıkla yapılabilir?

K3R1M

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Operatör değişikliği için birçok yere baktım ama net bir bilgi bulamadım. Kimisi 3 ay diyor kimisi hiç beklemezsin diyor. Mevcut olarak Vodafone faturalı kullanıyorum. Taahhüt bitimine 2 ay ve cayma bedeli olarak da 45 TL var. Yine Vodafone da bulunan bir faturalı tarifeye geçmek istiyorum, ama kampanya sadece numara taşımaya özel yani illa başka operatörden gelmek lazım. İlerleyen süreçte kampanya kalkar veya zam gelebilir diye şimdi yapmak istiyorum. Şimdi başka bir operatöre faturasız olarak hattımı taşımak istiyorum, ardından da tekrar Vodafone'a geçmek istiyorum. Bu geçiş için belirli bir gün beklemem gerekiyor mu? Yoksa hat açıldıktan sonra direkt geçebilir miyim?

Operatör değişikliği için birçok yere baktım ama net bir bilgi bulamadım. Kimisi 3 ay diyor kimisi hiç beklemezsin diyor. Mevcut olarak Vodafone faturalı kullanıyorum. Taahhüt bitimine 2 ay ve cayma bedeli olarak da 45 TL var. Yine Vodafone da bulunan bir faturalı tarifeye geçmek istiyorum, ama kampanya sadece numara taşımaya özel yani illa başka operatörden gelmek lazım. İlerleyen süreçte kampanya kalkar veya zam gelebilir diye şimdi yapmak istiyorum. Şimdi başka bir operatöre faturasız olarak hattımı taşımak istiyorum, ardından da tekrar Vodafone'a geçmek istiyorum. Bu geçiş için belirli bir gün beklemem gerekiyor mu? Yoksa hat açıldıktan sonra direkt geçebilir miyim?
Eğer faturasıza taşıyıp tekrar faturalı yaparsan çok sürmez bekleme gibi bir şey yok

Hocam Vodafone bayii demişti. Türktelekom ve Vodafone sim kartı alırken üç ay taşınmaya izin olmadığına dair imza alıyormuş. Turkcell de bu yokmuş. Turkcell hemen diğerleri üç ay diye biliyorum ama bu tamamen çalışanın söylediği. Doğru bilgi mi bilmiyorum.

2 yılda bir (belki 1) değişmek gerek , annem uzun süredir turkcell müsterisiydi son taahhütlü dönemi faturası 500 tl falan dı , bitince 600 tl lik paket falan önerdiler hiçbir kampanyalı tarifeden yararlanamıyordu , bizde değiştirip tt gectik yeni müsteri olduğu için eski paketine benzer bir tarifeyi 170 tl den yaptık. Demem o ki uzun süre bir operatörde kalınca hiçbir kampanya dan yararlanamıyorsunuz , fahiş fiyatlı tarifelere mahkum bırakıyorlar, bu yüzden sık sık operatör değistirip daha ucuza kullamak çok daha kaarlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri