Operatör ve paket tavsiyesi

okartal08

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
1732786606672.png

Şuanda makul seviyede geçenlerde de başlıgı açılan 490 TL lik paket vardı 2 gün sonra falan süresi bitiyor.Aralık ayında acaba daha makul paket gelir mi ? Geçmiş yıllarda turkcell aralıkta yenı paket cıkardı mı bilen var mı ?

Alıntıyı görüntüle

Şuanda makul seviyede geçenlerde de başlıgı açılan 490 TL lik paket vardı 2 gün sonra falan süresi bitiyor.Aralık ayında acaba daha makul paket gelir mi ? Geçmiş yıllarda turkcell aralıkta yenı paket cıkardı mı bilen var mı ?
Hattımı faturasıza çektim pusudayım daha güzeli gelecek gibime geliyor.YTD
Yıldızlı günler yılbaşı ayağına bekliyorum.Çıkmazsa yeni yıl zamlı fiyattan olacak ama bu riski aldım bakalım.

Reis değip değmeyeceği sende ben yeni yıl zamlı fiyattan almayı göze aldım.
Şahsen 1 Ocağa kadar bekleyeceğim.Çıktı çıktı çıkmadı daha fazla ödeyeceğiz yapacak bir şey yok:D
Aynı paketin rahat tarife olarakta var bu arada ama o da ay sonu bitecekmiş

ben turktelekoma geçtim suan bekliyorum turkceli bakalım süpriz yapmazlar umarım
Turkcell yaptımı fena yapıyor hocam gerçekten.
Geçen sene ben geçtim 40GB 210TL ödüyorum 1 senedir.
Geçtiğim hafta da TT 40GB + SINIRSIZ SOSYAL MEDYA yı 215TL ye vermişti.
Yani demem o ki birbirleri ile sürekli yarışıyorlar.ALPHA erkek rekabetten faydalanır dasadsa:D

Turkcell yaptımı fena yapıyor hocam gerçekten.
Geçen sene ben geçtim 40GB 210TL ödüyorum 1 senedir.
Geçtiğim hafta da TT 40GB + SINIRSIZ SOSYAL MEDYA yı 215TL ye vermişti.
Yani demem o ki birbirleri ile sürekli yarışıyorlar.ALPHA erkek rekabetten faydalanır dasadsa:D
Bakalım yıl sonuna özel mözel yaparlar bir şeyler belki : ) Bu 215TL kampanya aralıkta mı cıkmıstı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,118
Üyeler
183,383
Son üye
furkan034
Geri