Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,384
Bu linkten bu cihazı sipariş verdim. Hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun?
Güzel cihaz hayırlı olsun ama ekranı 720p üzebilir belki.
Bu linkten bu cihazı sipariş verdim. Hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun?![]()
Ekranının 720p olmasına karşın 6.000 mAh gibi dev bir bataryası var ama.Güzel cihaz hayırlı olsun ama ekranı 720p üzebilir belki.
tamamen saçma bir düşünce, işin optimize boyutu da var.Ekranının 720p olmasına karşın 6.000 mAh gibi dev bir bataryası var ama.
4.000 mAh full hd'dense 6.000 mAh HD tercih ettim.
Katılıyorum çoğu amiral gemisi telefonun bataryası çok daha düşük.tamamen saçma bir düşünce, işin optimize boyutu da var.
tamamen saçma bir düşünce, işin optimize boyutu da var.
TCL 10L'nin bataryası 4.000 mAh. Bunuki 6.000.Katılıyorum çoğu amiral gemisi telefonun bataryası çok daha düşük.
Neden sadece TCL ile karşılaştırıyorsunuz ? Bu da mantıklı değil.TCL 10L'nin bataryası 4.000 mAh. Bunuki 6.000.
TCL'nin bataryası daha mı iyi diyorsunuz?
Bu fiyata TCL var çünkü rakip olabilecek? Farklı cihazlar varsa söyleyin karşılaştıralım bataryalarını.Neden sadece TCL ile karşılaştırıyorsunuz ? Bu da mantıklı değil.
Bütçenize göre o fiyat bandındaki telefonları önce listeleyip sonrasında batarya sürelerini karşılaştırmak doğru olacaktır.
TCL 10L'nin bataryası 4.000 mAh. Bunuki 6.000.
TCL'nin bataryası daha mı iyi diyorsunuz?
İthalatçı garantili de istemiyorum hocam, garantiye önem veriyorum.![]()
Xiaomi Redmi Note 8 Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
TCL 10L al geçİthalatçı garantili de istemiyorum hocam, garantiye önem veriyorum.