ya ben bugün internet cafede bi tane mekanik klavye kullandım rampage kbr 96 ultimate diye optik swich ve hissiyatı blue switch ile tıpa tıp benzer ve hissiyatı da aynı çıt sesi geliyor ama rahatsız edicek kadar gelmiyor hissiyatı hoşuma gittiği için soruyorumModelden modele değişebilir ama tahminimce optik biraz daha az ses çıkarır. Sessiz switch istiyorsanız neden red, brown bakmıyorsunuz?
Bu klavyemi ?ya ben bugün internet cafede bi tane mekanik klavye kullandım rampage kbr 96 ultimate diye optik swich ve hissiyatı blue switch ile tıpa tıp benzer ve hissiyatı da aynı çıt sesi geliyor ama rahatsız edicek kadar gelmiyor hissiyatı hoşuma gittiği için soruyorum
evet buna bütçem yetmediği için gamepower calypso var eğer ses olarak aynılarsa gamepower alıcamBu klavyemi ?
Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R96 Ultimate Full RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!api.akakce.com
Klavyeyi tam olarak bilmiyorum ancak hissiyat olarak brown ile blue aynı ikiside tactile ancak brown daha sessiz. Bütçe yetiyorsa Cherry mx'li Hp omen encoder brown switch öneririm.ya ben bugün internet cafede bi tane mekanik klavye kullandım rampage kbr 96 ultimate diye optik swich ve hissiyatı blue switch ile tıpa tıp benzer ve hissiyatı da aynı çıt sesi geliyor ama rahatsız edicek kadar gelmiyor hissiyatı hoşuma gittiği için soruyorum
Gp'nin son ürünlerinde tuş basmama gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı bir süre uzak durun.evet buna bütçem yetmediği için gamepower calypso var eğer ses olarak aynılarsa gamepower alıcam
calypso da öyle bi yoruma rastlamadım ogre ve warlock modellerinde o sorunu biliyorumGp'nin son ürünlerinde tuş basmama gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı bir süre uzak durun.