Başka ayakkabı öneriniz var mı? Aslında aklımda P6000 modeli de var ama her kombine gider mi kiNeden air force istiyorsun ki herkesin ayağında var. Yine istiyorum dersen bakalım.
Bütçeni söyler misin? Genelde nasıl giyinirsin?Başka ayakkabı öneriniz var mı? Aslında aklımda P6000 modeli de var ama her kombine gider mi ki
Genelde rahat giyinirim. Air max plus TN ve Jordan 4 Retro Beyaz modelleri var şuan ama Jordan baya deforme oldu. Genellikle eşofman tişört rahat takılırım o yüzden af1 veya p6000 düşünüyorum ama başka önerin varsa açığım. Beyaz veya gri açık renk istiyorum.Bütçeni söyler misin? Genelde nasıl giyinirsin?
P6000 güzel rahat model. Ayak numaran kaç bir önerim var ama beden uyar mı bilmiyorum.Genelde rahat giyinirim. Air max plus TN ve Jordan 4 Retro Beyaz modelleri var şuan ama Jordan baya deforme oldu. Genellikle eşofman tişört rahat takılırım o yüzden af1 veya p6000 düşünüyorum ama başka önerin varsa açığım. Beyaz veya gri açık renk istiyorum.
42-43P6000 güzel rahat model. Ayak numaran kaç bir önerim var ama beden uyar mı bilmiyorum.
Hocam hepsinin linkini atma şansın var mı acabanike 2k5 önerebilirim, vomero 5 önerebilirim, asics gel 2160, nyc, gel 1130 kayano 14 önerebilirim.
Nike almak istiyorumnike 2k5 önerebilirim, vomero 5 önerebilirim, asics gel 2160, nyc, gel 1130 kayano 14 önerebilirim.