Neler Yeni

Ortaokuldan lise ' ye geçiş hakkında korkularım var :(

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Çok fazla sosyal aktivite yapacaksın. Arada bi kıza denk geleceksin ve aşık olacaksın. Sürekli onu düşünmekle geçireceksin ama adım bile atmaktan korkacaksın. 9.sınıfta çok fazla kabadayılık yapan errrrkekler olacak. Gittiği ortaokulda diğerlerine söz geçirenler bunu lisede de yapmak isteyecek. Bu yüzden sürekli kavgalar olacak. Genelde 1v1 değil toplu kavgalar dönecek.
Etrafındaki arkadaşların artık sağda solda bir iki minik işlere girmiş ve kendi paralarını kazanıyor vaziyette olacaklar. Bu da senin ilgini çekecek ve iş yapıp günlük 50 60alabileceğin yerler bakacaksın. Girdiğin işte kazandığın paralar seni gururlandıracak. Sürekli paralarını harcamak veya beğendiğin bir şey için para biriktirmek isteyeceksin. 12. sınıftakiler 9.sınıflardan ya kendilerine sıcak bulduğu 3 5çocuğu yanlarına çekecek ya da 9. sınıflarla sürekli dalga geçecek. Her yerde ezikleyecek. Kantinde sıralar, cebindeki paralar... 9.sınıf bittiğinde ise arkana yaslanıp "vay be lise iyimiş" diyeceksin.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Lisede bir güç kurman gerek , bir grup , bir güç yoksa ezmeye çalışan olacaktır.

Ben eğer sabıkamı düşünmesem gereksiz bir öğrenci olsam , okulu altı üst ederim. (Şuanki okulu) bizim okuldaki erkeklerin çoğu dövüşmeyi bilmiyor.
Bu arada yeni okula gidince kız erkek tuvaletini karıştırma... 😪 Saçma anılarım var bu konuda.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Etrafındaki arkadaşların artık sağda solda bir iki minik işlere girmiş ve kendi paralarını kazanıyor vaziyette olacaklar. Bu da senin ilgini çekecek ve iş yapıp günlük 50 60alabileceğin yerler bakacaksın. Girdiğin işte kazandığın paralar seni gururlandıracak. Sürekli paralarını harcamak veya beğendiğin bir şey için para biriktirmek isteyeceksin. 12. sınıftakiler 9.sınıflardan ya kendilerine sıcak bulduğu 3 5çocuğu yanlarına çekecek ya da 9. sınıflarla sürekli dalga geçecek. Her yerde ezikleyecek. Kantinde sıralar, cebindeki paralar... 9.sınıf bittiğinde ise arkana yaslanıp "vay be lise iyimiş" diyeceksin.
9.sınıfta yani 5.sınıftaki duyguyu hissedeceksin ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı. :(
Şöyle bir güzelce, okkalıcasına, böyle taşş gibi, 5 parmağın izi bi güzel çıkacak biçimde, hayallerinde hep nefret ettiğin kişilere atmak istediğin o tokadı düşün.

işte onun 5 mislini derslerden yiyeceksin.

_bg_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
bg
Lisede bir güç kurman gerek , bir grup , bir güç yoksa ezmeye çalışan olacaktır.

Ben eğer sabıkamı düşünmesem gereksiz bir öğrenci olsam , okulu altı üst ederim. (Şuanki okulu) bizim okuldaki erkeklerin çoğu dövüşmeyi bilmiyor.
o kadar kasma reis. lise öyle büyütülecek bir yer değil bence

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Şöyle bir güzelce, okkalıcasına, böyle taşş gibi, 5 parmağın izi bi güzel çıkacak biçimde, hayallerinde hep nefret ettiğin kişilere atmak istediğin o tokadı düşün.

işte onun 5 mislini derslerden yiyeceksin.
Derslerden yediğim tokat can acıtsada direneceğim o sorun değil , korkularım duygusal.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar ben geçmişi sürekli özleyen birisiyim ve ortaokuldan liseye geçmek nasıl hissettiriyor ? Yıllarca beraber olduğum arkadaşlarımdan , öğretmenlerimden ve okulun kensini özlerim büyük ihtimal bu yüzden korkuyorum zaten az bir süre kaldı. :(
Bana şuan mesela hep "Keşke hep 8 olsam" hissi geliyor, konuları çok eğlenceliymiş meğer.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

Lisede R yok. Dayak yemekten korkmayacaksın. Hatta kavgaya karıştıkça popüleriten artar (ye veya at). Seni ezmeye çalışanlara da sürekli atar yap. Lise deplasmandaysa bi tık sıkıntı. Ama etinden korkanın kemiğini... :=)

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Lisede R yok. Dayak yemekten korkmayacaksın. Hatta kavgaya karıştıkça popüleriten artar (ye veya at). Seni ezmeye çalışanlara da sürekli atar yap. Lise deplasmandaysa bi tık sıkıntı. Ama etinden korkanın kemiğini... :=)
Dostum bence kavgaya falan girme kendi halin de takıl liseye gidiyorsun 2.dünya savaşına değil.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Okul başladıktan 1 ay sonra hiçbirini zerre dahi özlemiyorsun geçmişe dair her şey siliniyor emin ol canım ciğerin dediklerinle bile konuşmuyorsun.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sorun dayak yemek değilki ; disiplin , aile azarı , öğretmenler vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,717
Üyeler
163,868
Son üye
Sunay16018
Top Bottom