hocam nereden temin edebilirim? veya pdf bulunuyor muHocam Halil inalcık in Devleti-Aliyye serisi var seri tüm osmanlıyı baştan sona anlatıyor ancak biraz ağır ve detaylı bir dil kullanmış hocamız Allah rahmet eylesin.
Seri 4 kitaptan oluşuyor kulluk sisteminden ekonomisine kadar anlatıyor
Ben Amazondan aldım ilk serisini daha okumadım dili biraz ağır daha sonra bakacağımhocam nereden temin edebilirim? veya pdf bulunuyor mu
pdf var mı bilmiyorum ama iş bankası yayınları bastı o seriyi defalarca. fiyatı pahalı gelirse googledan pdf olarak arayabilirsin vardır muhtemelenhocam nereden temin edebilirim? veya pdf bulunuyor mu
tabii ki hiçbir zaman bitmeyeceğini biliyorum ama bir sayısalcı olarak tarihe çok meraklıyımdır ama lise dahil hep ezberletilmeye çalıştıkları için pek öğrenemedim. elimden geldiğince bir yerden başlayarak hobi amaçlı kendimi bilgilendirmek istiyorum.klasik dönem için halil inalcık devlet-i aliyyenin ilk 3 cildini öneririm. ama bir tarihçi olarak söyleyim öyle osmanlı tarihini baştan sona öğrendim bitti gibi bir durum hiç bir zaman mümkün olmayacaktır. ancak dediğim gibi o kitaptan yüzeysel olarak bilgiler alabilirsin hiç yoktan iyidir.
teşekkürler hocam bakıcam. selametleBen Amazondan aldım ilk serisini daha okumadım dili biraz ağır daha sonra bakacağım
Amazon dan Trendyoldan bulabilirsin çok pahalı değil
teşekkürler hocam bakıcam .iyi akşamlarArkadaşların dedikleri kaynaklara ek olarak youtube da DFT Tarih, Harp Tarihi, ÖÖF Tarih gibi kanallar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DFT Tarih en iyisidir aralarında (bence)
teşekkürler hocam bakayım fiyatı uygunsa sipariş veriyim. iyi akşamlarpdf var mı bilmiyorum ama iş bankası yayınları bastı o seriyi defalarca. fiyatı pahalı gelirse googledan pdf olarak arayabilirsin vardır muhtemelen
İyi günler hocam almadan önce anlatım dilinin ağır olduğunu unutmayın ona göre alıntabii ki hiçbir zaman bitmeyeceğini biliyorum ama bir sayısalcı olarak tarihe çok meraklıyımdır ama lise dahil hep ezberletilmeye çalıştıkları için pek öğrenemedim. elimden geldiğince bir yerden başlayarak hobi amaçlı kendimi bilgilendirmek istiyorum.
teşekkürler hocam bakıcam. selametle
Devlet-i Aliyye - I: Osmanlı İmparatorluğu Üzerine Araştırmalar 1 2 ve 3 olan değil mi hocam. 240tl tutuyor yaklaşık olarakİyi günler hocam almadan önce anlatım dilinin ağır olduğunu unutmayın ona göre alın
Halil inalcık hocam yine döktürmüş Allah Rahmet eylesin
1.sini sipariş vereyim eğer bana ağır gelirse başka yerlerden başlarım buna sonradan bakarım.İyi günler hocam almadan önce anlatım dilinin ağır olduğunu unutmayın ona göre alın
Halil inalcık hocam yine döktürmüş Allah Rahmet eylesin
Normalde 4 seri olması lazım ancak 4. Kitaba gerek olmadığını söylüyorlar evet seri buDevlet-i Aliyye - I: Osmanlı İmparatorluğu Üzerine Araştırmalar 1 2 ve 3 olan değil mi hocam. 240tl tutuyor yaklaşık olarak
1.sini sipariş vereyim eğer bana ağır gelirse başka yerlerden başlarım buna sonradan bakarım.