Ötme Problemi Monster

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar ocak ayında Monster Abra serisi V17 modelini aldım fakat bilgisayar 2 ay sonra ötmeye kapandı biraz araştırdım bios hatasıymış sanırım her ötmenin hata karşılığı varmış
Ben araştırdım fakat bulamadım 4 kere servise götürdüm çözemediler bilgisayarım 35 kere ötüp kendisini kapatıyor
Evet 2 3 değil 35 kere ötüp kapanıyor çok araştırdım fakat bir türlü sebebini bulamadım monster servisi de bulamadı bilgi sahibi olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim isteyene videoda atabilirim mail bırakmanız yeter.

Garantiye yollayın yeni cihaz versinler veya tamir etsinler.

Garantiye yollayın yeni cihaz versinler veya tamir etsinle

Değişim talebinde hiç bulunmadım öyle bir hakkım var mı ondan da emin değilim 3 keredir onarıldı diyerek gönderiyorlar tekrar aynı şey oluyor ilkinde işlemci fanı bozuktu değiştirdik dediler ikincisinde cihazda hiçbişey yok deyip gönderdiler üçüncüsünde ise bios yazılımına güncelleme attık tarzına bir şey söylediler hiçbirisi işe yaramadı

Değişim talebinde hiç bulunmadım öyle bir hakkım var mı ondan da emin değilim 3 keredir onarıldı diyerek gönderiyorlar tekrar aynı şey oluyor ilkinde işlemci fanı bozuktu değiştirdik dediler ikincisinde cihazda hiçbişey yok deyip gönderdiler üçüncüsünde ise bios yazılımına güncelleme attık tarzına bir şey söylediler hiçbirisi işe yaramadı
Sorununun hala devam ettiğini, ürünün değişini istediğini ve eğer sorunum düzelmezse yetkili yerlere başvuracağım tarzı bir şey yazıp laptopla birlikte yollayabilirsin.

Sorununun hala devam ettiğini, ürünün değişini istediğini ve eğer sorunum düzelmezse yetkili yerlere başvuracağım tarzı bir şey yazıp laptopla birlikte yollayabilirsin.
Yollamama gerek yok aslında zaten aynı şehirde servisi var fakat böyle bir hakkım var mı acaba bu hafta götürmeyi düşünüyorum aktif olarak kullandığım için kafama göre bir zamanda götüremiyorum

Yollamama gerek yok aslında zaten aynı şehirde servisi var fakat böyle bir hakkım var mı acaba bu hafta götürmeyi düşünüyorum aktif olarak kullandığım için kafama göre bir zamanda götüremiyorum
Yani üründe sorun varsa onlar değiştirir zaten.

Geri