$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Sen zaten kluüptesin
Galiba RX 580 artık 100 110W la çalışıyor ve crash yemeden .
Sen zaten kluüptesin
Hocam Heaven Benchmark programını kullandım test yaparken.Masada yer varsa katılayım bari Gerçi ben overclocktan çok verimliliği tercih ediyorum. Yine de her türlü bileşen hız aşırtmasına yardımcı olurum.
@keremcnsz24 Unigine Superposition benchmarkı yapıp atar mısın? Cidden merak ettim, 2060 değerlerine ulaştıysan ne ala. Zaten ortalama %18 fark var iki kart arasında.
Masada yer varsa katılayım bari Gerçi ben overclocktan çok verimliliği tercih ediyorum. Yine de her türlü bileşen hız aşırtmasına yardımcı olurum.
@keremcnsz24 Unigine Superposition benchmarkı yapıp atar mısın? Cidden merak ettim, 2060 değerlerine ulaştıysan ne ala. Zaten ortalama %18 fark var iki kart arasında.
Hocam siz Technopat moderatörü değil miydiniz ? Ben de diyorum nerden tanıdık geliyor.Masada yer varsa katılayım bari Gerçi ben overclocktan çok verimliliği tercih ediyorum. Yine de her türlü bileşen hız aşırtmasına yardımcı olurum.
Hocam sizce belleklerin bu kalitesi 1660 Ti ile mi alakalı?114*100/97=%117.5 civarları. Yani neredeyse 2060 olmuş. Tek takıldığım yer o belleklerin o frekanslarda stabil kalması, oldukça yüksek değerler ama kalıyorsa ne ala. Piyango tutmuş
Tolga hocam, benim bu cağnım RX 580 ile iyice tuhaf şeyler yaşıyoruz , bellek voltajı otomatikteyken GPU voltajıda 1037mV da iken kartın güç tüketimi yada GPUnun diyeyim ortalama 125W, bellekleri 2250MHz e OC ettim ve bellek voltajını 975mV a çıkardım, GPU voltajı gene 1037mV ama bu sefer ortalama 105W tüketimi oldu GPU nun ve bu bi bug değil yani PC yi defalarca yeniden başlattım oyunlara girdim falan hakikaten tüketim düşmüş ve şuan crash yemiyor gibi ama sıkıntı olurmu bilemiyorum, çok saçma geldi bu durum bana .
Hocam sizce belleklerin bu kalitesi 1660 Ti ile mi alakalı?
Yoksa kullandığım Asus model ile mi alakalı?
Çünkü 1660 Super kartında bu kadar olmuyor.
Bellekler ise 1000 Mhz sonra bozulmaya başlıyor.
Monitörde bozulmalar vs. oluyor.
2 kişiye yaptırmaya çalıştım, geçemedik o değerleri.
Micron GDDR6@keremcnsz24 Bellek markası nedir?
RX 590 1495 MHz 1025mV nasıldır? Bellekler 2250 MHz GDDR5 Micron OC. Stok değerler 1175mV 1565 MHz falandı.@DA-MD2 Evet, 9 ay kadar orada süper moderatördüm. Hala takılıyorum orada ancak burada ilgimi çeken konulara daha çok denk geliyorum, şimdilik daha çok buradayım.
@keremcnsz24 Bellek markası nedir?