arkdaşlar işlemcim i3-9100f normal hızı 3.6ghz, bilgisayarı açarken boot menüye girdim pcnin bazı özelliklerine baktım çıktığımda ise işlemcinin hızı 4.0ghznin üstünde acaba bilmeyerek işlemcinin hızını falanmı yükselttim. korkuyorum yardım edin
İ3 9100f oc yapılmıyor otomatik olarak boostlamıştır.arkdaşlar işlemcim i3-9100f normal hızı 3.6ghz, bilgisayarı açarken boot menüye girdim pcnin bazı özelliklerine baktım çıktığımda ise işlemcinin hızı 4.0ghznin üstünde acaba bilmeyerek işlemcinin hızını falanmı yükselttim. korkuyorum yardım edin
sorun yaratırmı tekrar eski haline getirmem lazım ne yapmam gerekiyorİ3 9100f oc yapılmıyor otomatik olarak boostlamıştır.
Hayır hayır elleme birşeye işlemci kendi yapıyor onusorun yaratırmı tekrar eski haline getirmem lazım ne yapmam gerekiyor
tamam yükselebiliyorda hep 4.0 ghznin üstünde ama acaba öncedendemi öyleydiHayır hayır elleme birşeye işlemci kendi yapıyor onu
İşlemcinin performansı yetersiz kalınca yükselip düşebiliyor ghz ı
Sıcaklık değerlerini kontrol et çok ısınmıyorsa no problemtamam yükselebiliyorda hep 4.0 ghznin üstünde ama acaba öncedendemi öyleydi
işlemcinin sıcaklığı 43 derece yük altında olmadanSıcaklık değerlerini kontrol et çok ısınmıyorsa no problem
normalmiiişlemcinin sıcaklığı 43 derece yük altında olmadan
Normal tabii ki zaten hava 35 dereceişlemcinin sıcaklığı 43 derece yük altında olmadan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
normalmii
korkma kardeşim normali öyle zaten.arkdaşlar işlemcim i3-9100f normal hızı 3.6ghz, bilgisayarı açarken boot menüye girdim pcnin bazı özelliklerine baktım çıktığımda ise işlemcinin hızı 4.0ghznin üstünde acaba bilmeyerek işlemcinin hızını falanmı yükselttim. korkuyorum yardım edin