Neler Yeni

Overthinking (Aşırı Düşünme) Sorunsalı

Uyku düzeniniz nasıl belki geç kalkıyorsanız sıkıntı oluyordur
Eskiden yoktu ama şuan sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi duş başlığını muhakkak değiştir klor ve suyun içindeki maddeleri baya azaltıyor bende kaşıntı ve döküntü öyle azaldı bir miktar.
Filtreli duş başlığını nasıl bulabilirim, Nasıl anlaşılır?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,602
İsim
Sarp Yılmaz
Eskiden yoktu ama şuan sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Filtreli duş başlığını nasıl bulabilirim, Nasıl anlaşılır?
yazın internete çıkıyor zaten modeller

Clayz

80+ Silver
Bu durumu uzun yıllardır yaşıyorum. En basit bi konu olsun her detayı düşünmeye çalışıyorum. Olmayınca da daha kötü oluyorum. Gelecek kaygım var. Sürekli eski günleri düşünüyorum. Üniversite sınavına hazırlanmam lazım ama ders desen en basit konuda bile hiç duramıyorum, odaklanamıyorum. Askere nasıl gideceğim? Üniversiteyi nasıl kazanacağım? Gittikçe içime kapanıyorum ve kimseyle konuşmak, güvenmek istemiyorum. 55 kiloya düştüm. Yemek yiyorum sağlıklı besleniyorum yürüyüş de yapıyorum ama alerjik astımım var. Nefes almakta zorlanıyorum. Bünyem de zayıf olduğundan pek çeşit yemek yiyemiyorum spor yapamıyorum. Kas kütlesi almam lazım ama halsizlikten dolayı alamıyorum. Kaç kere doktora gittim psikoloğa bile gittim ama doğru düzgün umursayan yok. Çoğu boş boş ilaç yazıyor soru soruyor birkaç paket ilaç yazıp gönderiyorlar. En azından cilt sorunum ve saç dökülme sorunum geçsin diyorum o da yıllardır uğraşmama rağmen geçmiyor. Çok yoruldum. Başlık mantıklı mı oldu bilmiyorum.
aynı sorun bended var cook uzun yazardımda yazmıyım en buyuk sorunu sosyal cevre olmaması en basıtınden arkadaslarım her gun bıryerlde ama ben onlarla yılda 1 bulusurum sosyal cevre edın

aynı sorun bended var cook uzun yazardımda yazmıyım en buyuk sorunu sosyal cevre olmaması en basıtınden arkadaslarım her gun bıryerlde ama ben onlarla yılda 1 bulusurum sosyal cevre edın
Nasıl edineceğim? Çevre hep kötü ve artık mezuna da kaldığım için bulabilmem mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,700
Üyeler
166,066
Son üye
Artoria
Top Bottom