Neler Yeni

🗳 OYLAMA 🗳 - Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

• Olur

Oylar: 106 64.2%
  • Olmaz

Oylar: 59 35.8%

• Oy kullanan toplam üye
    165

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlenmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
O da öyle düşünüyorsa oladabilir ama yakın arkadaşın seni yakın arkadaş olarak görüyorsa bitmiştir zaten. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz her türlü. Üzerinde emeğin olan bi arkadaşlık var, daha çok şey kaybedebilirsin, bir dostunu kaybetmiş olursun. Normal bi arkadaşa göre daha riskli, olursa ne mutlu tabi. Başka türlü yapamayacak gibi hissetmiyorsan ben olmaması taraftarıyım. Geçmiş olsun bu arada.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bana göre en güzel sevgili yakın arkadaştan olur. Onu normalde tanışacağın birinden daha çok tanırsın. Sadece tip ile değerlendirmeyip karakteriyle de değerlendirirsin. (Ben şer***iz ilan edildim.)
Olabilir yani sonuçta uzun bir zaman boyunca birbirinizi tanımışsınız bakarsanız bu işlerin öncesi bir arkadaşlıktır .

~helloworld

80+ Bronze
1.sınıftan 12.sınıfa kadar arkadaşım oldu. 11.sınıfın sonunda sevgili olmuştuk. 12.sınıfta okul zamanı birlikte samsuna gittik sadece ikimiz gezmek için(Atakum'a). 24/04/2021 tarihinde sevgili olmuştuk daha öncesi flört idi. Şuan hala sevgilim ve güzel gidiyor. Bu arada çekilmez biriyim kız olsam bana katlanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısaca olur ,olmaz diyenler neden olmasın? Tabi herkes benim gibi olumlu şeyler yaşamıyor ama herkes sizin gibi olumsuz şeyler de yaşayacak değil? önce düşünmek değerlendirmek , daha sonra da denemek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan hesapladım da 2yıl 2 ay 21 gün geçmiş aradan su gibi geçmiş be :D biraz daha mutlu oldum 2 senemi nerelere harcadığımı görünce.

Son düzenleme:

Suwariba

80+ Silver
Bence de çok güzel olur. Yakın arkadaşsanız kişiliğiniz çok güzel uyuşuyordur, birbirinize yine değer veriyorsunuzdur yani sevgili olmanın önünde bir tek dış görünüş kalıyo o zaman, o da varsa neden olmasın. Görünüşünü beğenmiyorsa arkadaş olarak kalalım diyebilir belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479
Üyeler
163,502
Son üye
Selimc4n
Top Bottom