Anomaly agent gibi mi?
Evet hocam. Bu arada God of War serisine de bakmanızı tavsiye ederim.
Anomaly agent gibi mi?
2018 versiyonu bitirmeye yakınken sıkılıp bırakmıştım ama ragnarök bakabilirim.Evet hocam. Bu arada God of War serisine de bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam ultra performansta en düşük ayarlarda 800x600de 10 fps zor alıyor.Frame Generation vardı o oyunda açarsan bayafps kazandırır.
Param olsa 8gb ramli apuyla niye idare edeyim Cevap vermeme gerek yok bence.bilmiyorum normalde o bozuntuyu yapmaması lazım crack mi orjinal mi kullanıyorsunuz.
o zaman frame generation çalışmaması normal maalesef.Hocam ultra performansta en düşük ayarlarda 800x600de 10 fps zor alıyor.
Param olsa 8gb ramli apuyla niye idare edeyim Cevap vermeme gerek yok bence.
Hocam oyunda var zaten de ne alaka anlamadımo zaman frame generation çalışmaması normal maalesef.
hocam kaç saatdir sizinle konuşuyorum iletişimde sorun yaşıyoruz herhalde, oyun crack ya hani? crack yazılımlarının çalışmaması normaldir.Hocam oyunda var zaten de ne alaka anlamadım
indie oyunlar öneririm bu arada taş gibi sağlamlar varkingdom come oynuyorum şu sıralar bi 30 saat oynamışımdır baya iyi öneririm
Örnek verebilir misiniz?indie oyunlar öneririm bu arada taş gibi sağlamlar var
Elden ring de souls tarzı değilmi hocamWitcher
GoW
Dying Light
Forest-Son Of The Forest
Elden Ring
Sons of the forest'ı bende bitiremedim hocam 2 kişi oynuyorduk birde.Forest gibi basit değil,ilmek ilmek işleyerek oynamak gerekiyor.Souls sevmiyorsanız elden ring sarmaz sizi. GoW 2018 oynadiysaniz sadece, Ragnarok'u da oynayın ve bilmiyorsanız eski oyunların hikayelerini izleyebilirseniz.Dying Light 2 indirimde şuan onu alıp devam edebilirsiniz. WITCHER KESİNLİKLE OYNANMASI GEREKEN BİR BAŞYAPIT,ALIN OYNAYIN.Elden ring de souls tarzı değilmi hocam
god of warı ve dying light oynadım yazmayı unutmuşum
the forest sadece normalini oynamıştım sons of the forestı da ekip fln daha iyi olur diye bulaşmamıştım ama deneyebilirim
dying light 1 ve 2 de +300 saatim var kesinlikle oynaman gereken mükemmel oyunlarDostum Dying Light 1 ve 2 Oynamalısın, bak ben çok oyun seçerim, kesinlikle bu oyunun eksikliğini gördüğümde listede olamaz dedim. Başından kalkmadan oynadığım oyundur. Marvels Spiderman da aynı şekilde... Bu oyunları değerlendir. Kesin oyna bak kesin, bana teşekkür edeceksin.