gow denedim sıktı a plague tale: Innocence denedim sarmadı bioshock serisini denedim sarmadı craysis serisi sarmadı sanırım hikayeli oyunlar tarzım değil lol valo oynuyorum sadece ama sıktı önerebiliceğiniz oyun varmı hikayeli olur online olur farketmez
arkadaşım yokArkadaşlarınızla Rust vs. olabilir.
Anladığım kadarı ile gow gibi beat em up (ismini yanlış yazdım) oyunları sevmiyorsunuz. Hikayeden uzak bir oyun olarak sekiro oynayabilirsiniz. Bunu da sevmezseniz Aksiyon türü mass effect oynayabilirsinizgow denedim sıktı a plague tale: Innocence denedim sarmadı bioshock serisini denedim sarmadı craysis serisi sarmadı sanırım hikayeli oyunlar tarzım değil lol valo oynuyorum sadece ama sıktı önerebiliceğiniz oyun varmı hikayeli olur online olur farketmez
rx6750XT
R5 5600,
16GB ram
sekiro denicem aklımdaydı zatenAnladığım kadarı ile gow gibi beat em up (ismini yanlış yazdım) oyunları sevmiyorsunuz. Hikayeden uzak bir oyun olarak sekiro oynayabilirsiniz. Bunu da sevmezseniz Aksiyon türü mass effect oynayabilirsiniz
o kısma kadar dayanmaya çalışıcam ama şuan uzak duruyorumGow ejerha bossuna kadar sıkıcı ama sonrası mis bence.Oynadığım en iyi oyunlardan.
bu çocuk aynı been yaarkadaşım yok![]()