Oynayacak oyun bulamıyorum

BerkQ

80+
Reaksiyon skoru
8
gow denedim sıktı a plague tale: Innocence denedim sarmadı bioshock serisini denedim sarmadı craysis serisi sarmadı sanırım hikayeli oyunlar tarzım değil lol valo oynuyorum sadece ama sıktı önerebiliceğiniz oyun varmı hikayeli olur online olur farketmez

rx6750XT​

R5 5600,
16GB ram

gow denedim sıktı a plague tale: Innocence denedim sarmadı bioshock serisini denedim sarmadı craysis serisi sarmadı sanırım hikayeli oyunlar tarzım değil lol valo oynuyorum sadece ama sıktı önerebiliceğiniz oyun varmı hikayeli olur online olur farketmez

Beyond two souls
The Last Of Us
days gone
rdr 2
mafia serisi
rise of tomb raider serisi
spiderman & miles morales
farcry serisi
detroit

gta 5 hikaye moduna gir knk her sıkıldığımda oynarım. The witcher da sarıyor baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olmadı fortnite 0 inşa da sarıyor arada girmelik naraka ücretsiz o da güzel arada kanser oluyorsun :D

Gow ejerha bossuna kadar sıkıcı ama sonrası mis bence.Oynadığım en iyi oyunlardan.

GTA 4 deneyin hocam.

Arkadaşlarınızla Rust vs. olabilir.

rx6750XT​

R5 5600,
16GB ram
Anladığım kadarı ile gow gibi beat em up (ismini yanlış yazdım) oyunları sevmiyorsunuz. Hikayeden uzak bir oyun olarak sekiro oynayabilirsiniz. Bunu da sevmezseniz Aksiyon türü mass effect oynayabilirsiniz

Anladığım kadarı ile gow gibi beat em up (ismini yanlış yazdım) oyunları sevmiyorsunuz. Hikayeden uzak bir oyun olarak sekiro oynayabilirsiniz. Bunu da sevmezseniz Aksiyon türü mass effect oynayabilirsiniz
sekiro denicem aklımdaydı zaten

genel olarak akmak iştiyorum ben oynanış aksiyon daha ön planda diğer türlü çabuk sıkılıyorum

Gow ejerha bossuna kadar sıkıcı ama sonrası mis bence.Oynadığım en iyi oyunlardan.
o kısma kadar dayanmaya çalışıcam ama şuan uzak duruyorum

Geri