Değil hocam. Kışın kalorifer açmanıza gerek kalmaz. Bi bakımlarını termal macunlarını yenileyin.Oyun anında oyundan atıp ekran kartını görmüyor biraz araştırdım oyun anında bu sıcaklık ve cpu değerlerine ulaşıyorum anormal bir durum var mıdır çok anlamıyorum bu değerlerden
Alıntıyı görüntüle
Deprem bölgesinde yaşadığım için her yer toz duman bilgsayarı kasımda aldım 2 kez temizledim ama her yer yine toz dumanDeğil, ne yaptın? Hız aşırtma vs. yapıyorsan yanlış yapıyor olabilirsin. Eğer ki varsayılan halde böyleyse hiç normal değil. Bilgisayarının kasa bakımları tam mı? Eğer ki uzun yıllar olduysa alalı, termal macun bakımı vs. yapman gerekir. CPU ve GPU modellerin neler?
Böyle oyundan mı atıyordu hocam ?Hocam laptopsa lütfen güvenilir bir bilgisayarcıya gönderip termal pedlerini değiştirin. Aynı sorunu monsterda yaşamıştık arkadaşımda macun eskimişti,
hocam sistem bu şekilde kendine zarar verebilecek seviyede ısınıyor cidden sağlıklı bir bakım şartDeprem bölgesinde yaşadığım için her yer toz duman bilgsayarı kasımda aldım 2 kez temizledim ama her yer yine toz duman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle oyundan mı atıyordu hocam ?
Değil, n
oc varsa normale çevir ne demek hocam anlamadımÇok kötü. Acil bakim yap oc varsa normale çevir
rsin. Eğer ki varsayılan halde böyleyse hiç normal değil. Bilgisayarının kasa bakımları tam mı? Eğer ki uzun yıllar olduysa alalı, termal macun bakımı vs. yapman gerekir. CPU ve GPU modellerin neler?
cihaz marka model ?Oyun anında oyundan atıp ekran kartını görmüyor biraz araştırdım oyun anında bu sıcaklık ve cpu değerlerine ulaşıyorum anormal bir durum var mıdır çok anlamıyorum bu değerlerden
Alıntıyı görüntüle
hocam sistem bu şekilde kendine zarar verebilecek seviyede ısınıyor cidden sağlıklı bir bakım şart
dell gaming g16 7630 i7 olanı hocam yani şunu https://www.laptop.com.tr/urun/4123...b-140w-16-inc-165hz-qhd-ubuntu-gaming-laptop/ +16 +16 olarak ramleri değiştirdimcihaz marka model ?