Öneri Oyun bilgisayarı

TechArcH

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhaba ben bir oyun bilgisayarı almak istiyorum sistem toplamanın avantajlarıni biliyorum ama belirli sebeplerden dolayı notebook almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim ve bilgisayar oyun oynacağım

Isteklerim

İ7 10.nesil

Rtx 2060

Minumum 120hz ekran

16gb ram

Ve nvmm(yazım hatası olabilir)ssd

Ben en uygun bunu buldum

Bütçem 10000

Eğer en mantıklısı monstersa kullanan kişilerin fikrini alabilir miyim

Sizin fikirleriniz nelerdir

Merhaba ben bir oyun bilgisayarı almak istiyorum sistem toplamanın avantajlarıni biliyorum ama belirli sebeplerden dolayı notebook almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim ve bilgisayar oyun oynacağım

Isteklerim

İ7 10.nesil

Rtx 2060

Minumum 120hz ekran

16gb RAM

Ve nvmm(yazım hatası olabilir)SSD

Ben en uygun bunu buldum

Bütçem 10000

Güzele benziyor. Depolama alanı yetmeyebilir.

En iyisi ne olur sizce bu bütçe bir notebook için
Bende bir aralar bu ürünü düşünüyorum, sonradan masaüstü almaya karar verdim. Bunu öneririm, yanına HDD veya 500 GB SSD alırsanız çok daha iyi olur.

Bende bir aralar bu ürünü düşünüyorum, sonradan masaüstü almaya karar verdim. Bunu öneririm, yanına HDD veya 500 GB SSD alırsanız çok daha iyi olur.
Her şekilde bu bütçeye daha iyi sistemler alınabilir ama belirli olaylardan dolayı notebook almam lazım 500gb ssd le 10200tl civarı oluyor en mantıklısı bu sanırım msi veya asus yerine tercih etmem sorun oluşturur mu bana bir de ben en az 4-5 sene kullanmak istiyorum kalite de önemli yani

Bir sorum daha olacaktı Ben bu bilgisayarı alıp bir süre sonra alacağım ve alırken 512gb a çıkartmam mı daha mantıklı yoksa sonra bir 256lık daha mi almam mantıklı

Gittigidiyordan monster alsam çanta gönderirler mi ve sitesindeki özelleştirmenin bir yolu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Sistem gayet iyi

Isteklerim

İ7 10.nesil

Rtx 2060

Minumum 120hz ekran

16gb RAM

Ben en uygun bunu buldum

Bütçem 10000

Uçak bu reyiz, alabilirsin.

Uçak bu reyiz, alabilirsin.
Bunu alacağım ama kafamda soru işaretleri var 1tb hdd ekleyip almak istiyorum ama monster da taksit imkanları kısıtlı gittigidiyor peşin fiyata 9 taksit yapıyor ama onda da özelleştirme imkanı yok ve 1tb olupta 7200rpm hdd görmedim

Isteklerim

İ7 10.nesil

Rtx 2060

Minumum 120hz ekran

16gb RAM

Ben en uygun bunu buldum

Bütçem 10000

Laptop gayet güzel fakat depolaması yetmeyebilir ki yetmezde ben 480gb SSD kullaniyorum yetmedi.

Geri