Skyline R34
80+ Bronze
Forza yaptı ben zaten maks diyorum olsa bile ne değişecek ?milyar dolarlar harcayıp oyun yapıp 9 euroya satmak ne kadar mantıklı?
Forza yaptı ben zaten maks diyorum olsa bile ne değişecek ?milyar dolarlar harcayıp oyun yapıp 9 euroya satmak ne kadar mantıklı?
Ben çıktığı gibi bölgesel fiyat yapıp çok satan oyun örneği istemiştim .rockstar (sadece örnek) ampülcu zaten o yüzden 700tl oyun yapıyor. 60 doların değeri neyse onu yapar adam tlnın değer kaybetmesi ampülün suçuysa bu onların da suçudur ama daha çok oy verenlerin.
forza zaten gamepasse dahil bir oyun.Forza yaptı ben zaten maks diyorum olsa bile ne değişecek ?
cyburpunk 2077Ben çıktığı gibi bölgesel fiyat yapıp çok satan oyun örneği istemiştim .
cyberpunk bölgesel fiyatlandırma yaptı yine de %70 crackli oynadıBen çıktığı gibi bölgesel fiyat yapıp çok satan oyun örneği istemiştim .
vpn üzerinden steam gibi yerlerden alamazsınforza zaten gamepasse dahil bir oyun.
ne değişecek derken?
elin amerkalısı da vpn açar burdan alır bu arada her oyun 9 euro olursa.
oranı nerden bulduncyberpunk bölgesel fiyatlandırma yaptı yine de %70 crackli oynadı
Yine bölgesel fiyata değecek kadar almayacaklar bir şey değişmeyecek .forza zaten gamepasse dahil bir oyun.
ne değişecek derken?
elin amerkalısı da vpn açar burdan alır bu arada her oyun 9 euro olursa.
yöntemleri var.vpn üzerinden steam gibi yerlerden alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
oranı nerden buldun
forza ucuz olduğunda kimse alamadı yabancı şekilde sistemi var örn abd açılmış olan bi hesabın varsa absd oyun ve fiyatlandırmasına erişebilirsin vpn gibi crack yazılımlara bunu yapman mümkün deilyöntemleri var.
hatta yabancılar twiterda gündem falan yapmışlardıforza ucuz olduğunda kimse alamadı yabancı şekilde sistemi var örn abd açılmış olan bi hesabın varsa absd oyun ve fiyatlandırmasına erişebilirsin vpn gibi crack yazılımlara bunu yapman mümkün deil