o fiyatlara KZ markası var ürün gamı geniş testlere bakarak almanı öneririm bütçene göre başka hangi markalar var bilmiyorum aklıma kz geldi bende DQS1 vardı müzik için kullanıyordum ses kalitesi iyidi oyunlarda da iş görürdüOyun için Fp İem Kulaklık önerebilir misiniz bütçe 1500 civarı
Kz den bildiğim sadece Kz Zsn Pro X var ama oyunlarda nasıl performansı bilmiyorumo fiyatlara KZ markası var ürün gamı geniş testlere bakarak almanı öneririm bütçene göre başka hangi markalar var bilmiyorum aklıma kz geldi bende DQS1 vardı müzik için kullanıyordum ses kalitesi iyidi oyunlarda da iş görürdü
sürücü çapları büyük oluyor yeteri kadar performans vermesi lazımKz den bildiğim sadece Kz Zsn Pro X var ama oyunlarda nasıl performansı bilmiyorum
önerdiğin kulaklığın linkini atabilir misinsürücü çapları büyük oluyor yeteri kadar performans vermesi lazım
bende ileride razer moray ile harici mic li bir setupa gecicem ama moray bütçenin çok üstünde bütçen olsa direkt onu yazar geçerdim ama benim bildiğim ucuz ve kaliteli iem kulaklık kzler var başkaları elbet başka marka biliyordur
önerdiğin kulaklığın linkini atabilir misin