Çözüldü✓ Oyun için Wİn 11 Pro yerine Win 11 LTSC kullanılır mı

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
kendi bilgisayarım için hangi sürüm uygun olur genel olarak oyun oynuyorum akşam takılıyorum vesaire genellemesi bu Windows 11 PRO yerine Windows 11 LTSC sürümü kursam performans düşer mi yada çok bariz farklar olur mu bir de LTSC sürümünün normal sürüm arasında tam olarak ne farklılıkları oluyor

Pro ile ltsc aynı işletim sistemidir. Ltsc farkı sadece lisas/VL ve içindeki uygulamaların traşlanması söz konusu ama en önemli farkı lisans farkıdır.

Home: ev ve oyun kullnıcıları geri kalan bütün sürümler Pro tabanlı.
Pro tabanlılar: Pro VL/ Ltsb/ltsc/ Enterprise / server / Workstation

Bunların arasındaki temel fark senin belkide hiç kullanmayacağın uygulamalardır. Mesela ben yıllarca Ultimate enterprise kullndım ama hiçbir özelliğini kullanmadım.

Oyuna gelirse ciddi fark olmaz ama uygulama azlığından %5 ile %8 arası daha iyi performans alırsın evet

1763650682528.webp

sağolun hocam zaten asıl kurmak isteme sebebim ram den dolayı az ram tüketen bir sürüm arıyordum önce burada konu açtım sonra biraz internete baktığımda ram kullanımının normal sürüm arasında pek bir fark olmadığını gördüm sizin bahsettiklerinizden sonra pek gerek duymuyorum artık sağolun tekrardan beni netleştirdiğiniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,281
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri