Oyun içn mouse pad önerisi

Açıkcası ₺150 eskiden kullandığımız, leş gibi plastik kokan çakma Razer Golithaus gibi bir şey gelir. Bence bulamadıysanız öneri yapmak zorunda değilsiniz. @cabbagetofuswitch

Fiyatı kargo ile ₺400 buluyor, ama bu fiyata sadece düzgün bu ürün var.

Ürünü denemek için almıştım. KlasseGear Longteng'ine yüzeyi benziyor, kokusu da çok yoktu. Sadece sarma biçimlerinden kırışık gelmiş. KlasseGear'da sarıyor ama bunlar pek özenmemişler, KlasseGear'da kırışıklık yokken bunda var. Yine de çok dert edilecek bir şey değil. Pek inceleme veya önerilerde olmadığından buraya yazayım dedim, belki düzeltirler.

Bir de geç kargoluyorlar.

Ayrıca Porge'nin de ₺700 bir mouse padini denemek için aldım. Bayburt mu bir yerden yolladılar ve kesinlikle fason üretim. Üstündeki poşet bile XRades gönderdiğinden kötüydü, yüzeyindeki baskı keza yapıştırma ve kokusu vardı. Üstüne 4mm söyledim ama gelen 3mm'ydi. Elimde 3mm ve 4mm farklı mouse padler var kıyası oradan yaptım. Yani ₺100 civarı da bir kazık yedik.

Yukarıdaki deneyimimden dolayı Porge'yi ne 90x40 ne de KlasseGear'ın 1-2 tık altında tuttuğu kare mouse padlerini önermiyorum. Bence bu mouse padin yüzey, paketleme vb. baktığımda gideri ₺300-400. İnan XRades ₺350 satılan ürünü daha iyi. Speed yüzey ama 90x40'ların daha yumuşak hali. Claws şu an satışta olmayan kare mouse padi daha iyiydi. Umarım onlar da daha düzgün tasarımlar ile kare mouse pad üretirler. Yani uygun fiyatlı ₺250-350 arası kare mouse pad yok. Yukarıdaki Helixsun ve çakma Razerların da fiyattan malzeme kalitesi belli.

Aynı ürünün farklı tasarımı.

Bu arada mouse padi çıkarıp biraz yüzeyinde mouse gezdirdim de yok ya bu katlanmalar düzelecek gibi durmuyor. Ürünün yüzeyi Longteng benzese de arada kalite farkı bayağı var. Sadece tırtıklı yani. Altındaki kauçuk bile böyle yüzey olarak erimiş, buruşuk gibi duruyor.

Bence bütçeyi bir tık daha artırın ve Monster pusat'ın şu ürünü alın.

WhatsApp Görsel 2025-09-21 saat 08.34.15_0733ca1c.webp

Malum forumlarda KlasseGear PRO'dan önce Porge ve XRades'i bir YT'urun ağzından çıkana göre öven ve ismini aratınca kişisel numarasına ait sayfa çıkan arkadaşın zırvalarını dinlememek gerekiyormuş. Hem XRades bu kare versiyonu hem de Porge Longteng'den bir cacık olmaz. XRades'in fiyatı neyse de Porge tam bir kazık. Xrades ise tavsiyem 90x40 kullananlar memnun gibi duruyor. Bu kare tarafında da yüzey kalitesini artırıp speed, hybrid ve kırışma sorunu olmadan satış yapmanızı öneririm.

2025-09-21_08-40.webp

2025-09-21_08-40_1.webp

@Abdullah Hacıgül Son yaptığınız soğutma karşılaştırması gibi. Önce Hybrid yüzey olarak geçen kare mouse padleri

XRades:

KlasseGear Longteng:

Wraith Spirit of Aim(speed yüzeyi kendilerine ait söylemedikleri bir kumaş) Hybrid yüzeyi:

Kensei Hybrid(bu firma da kumaş adını Speed gibi saklıyor):

Plus üyeliğine özel en uygun fiyatını attım.

Burada bazı konularda Kensei önerdim. Şu ana kadar KlasseGear PRO(90x40 cm siyah olan), KlasseGear Longteng, Porge Longteng(speed olduğundan dahil etmedim), Kensei Hybrid yüzeyini kullandım ve bunların arasında yüzeyi en çok Kensei hoşuma gitti. O yüzden konularda da öneri yaptım. Burada övenler bir tık reklamcı gibi geldi, reklamcı olarak algılanmak istemem. Bu kıyası da açıkcası para almadan yapacak çevre birimi kanalı yok. Atıyorum biri Wraith'in reklam yüzü olmuş. Diğerleri bundan dolan yeri Meyer, Ulu Games, Gank vb. kapmaya çalışıyor. Burada müşteriyi aslında çok da doğru yöneltmeyen işler var. Bu konuda net olacağım sizin de Rampage, Gamepower ortaklıklarınız veya reklamlarınıza benziyor. Bence bu tarz karşılaştırmaları artırmak, eskiden beri size yapışan o imajı da yıkabilir.

Bu yazdığım kişisel görüşlerden bağımsız böyle kıyaslamalar görmek çok isterim. Çünkü insnalar uygun fiyatlı ürünlere öneriyorlar veya yüksek fiyatlara çıkacaklarsa çok kararsız kalıyorlar. Malum ekonomiden dolayı bu ürünlere iyi birer kıyas, inceleme çok faydalı olacaktır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri