böyle bir şey mümkün fakat sanmam ya bulaşmazya şimdi benim bir arkdaaşım oyun kolu verdi bana. biwell mi neydi markası taktım sonra kolun tuş ayarlrında bazı tuşlar çalışmadı bende knk çalışmadı diyip verdim. virüs fln bulaşma ihtimali var mı?
hcaom sıfır kol bulaşmaz di mi çünkü yükledikten sonra sanki biraz kasma oldu ama şimdi düzeldi bewell diye saçma bir markaböyle bir şey mümkün fakat sanmam ya bulaşmaz
Mümkün ama virüs bulaşması için kolun hafızalı olması lazım yoksa virüsü zaten barındıramazböyle bir şey mümkün fakat sanmam ya bulaşmaz
arkadaşın dediği gibi olmalı içiniz rahat olsunMümkün ama virüs bulaşması için kolun hafızalı olması lazım yoksa virüsü zaten barındıramaz
zaten ucuzda sipariş ettik arkadaşla ucuz kablolu bir şey. zaten taktık denetim masasından açtık tuşların bazıları çalışmıyodu bizde iade ettik. birde yanlışlıla valorantı sildim birden riot client 2 ane oldu masaüstünde bug fln oldu heraldeMümkün ama virüs bulaşması için kolun hafızalı olması lazım yoksa virüsü zaten barındıramaz
bir şey yoktur di mi biraz endişeliyimde şuan rahat rahat oyun oynicamda ya virüs bulaşmışsa diye düşünüyorum hepMümkün ama virüs bulaşması için kolun hafızalı olması lazım yoksa virüsü zaten barındıramaz
Bulaşmaz dostum merak etme ben daha önce kendimde denedim merak ettiğimden dolayı bulaşmamıştızaten ucuzda sipariş ettik arkadaşla ucuz kablolu bir şey. zaten taktık denetim masasından açtık tuşların bazıları çalışmıyodu bizde iade ettik. birde yanlışlıla valorantı sildim birden riot client 2 ane oldu masaüstünde bug fln oldu heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir şey yoktur di mi biraz endişeliyimde şuan rahat rahat oyun oynicamda ya virüs bulaşmışsa diye düşünüyorum hep
arkadaşın dediği gibi olmalı içiniz rahat olsun
Anakarta yükleyemezler mi öyle bir ihtimal var mı?Mümkün ama virüs bulaşması için kolun hafızalı olması lazım yoksa virüsü zaten barındıramaz
Tarama yap çok korkuyorsanzaten ucuzda sipariş ettik arkadaşla ucuz kablolu bir şey. zaten taktık denetim masasından açtık tuşların bazıları çalışmıyodu bizde iade ettik. birde yanlışlıla valorantı sildim birden riot client 2 ane oldu masaüstünde bug fln oldu heralde
bir şey yoktur di mi biraz endişeliyimde şuan rahat rahat oyun oynicamda ya virüs bulaşmışsa diye düşünüyorum hep
içine bir hafıza atarlar bağlayınca virüs kendini içeri atar ya böyle bir şey de olmazAnakarta yükleyemezler mi öyle bir ihtimal var mı?
Tarama yap çok korkuyorsan
yatpım windowsun tüm taramsını yaptım sıcaklık değerleri eskisi gibi hiçbire değişiklik yok. sadece kolu taktım çıkardım windows güncellemsini ve pc deki bazı oyunları güncelledim birden pc de 2 gb gitti birden virüs mü diye düşündüm ama sonradan microsoft defender virüsten korumayı temizledim 2.5 gb mı ne geldi yada 2.Anakarta yükleyemezler mi öyle bir ihtimal var mı?
Tarama yap çok korkuyorsan
kesin dimi hocam%100içine bir hafıza atarlar bağlayınca virüs kendini içeri atar ya böyle bir şey de olmaz
%99 diyelimyatpım windowsun tüm taramsını yaptım sıcaklık değerleri eskisi gibi hiçbire değişiklik yok. sadece kolu taktım çıkardım windows güncellemsini ve pc deki bazı oyunları güncelledim birden pc de 2 gb gitti birden virüs mü diye düşündüm ama sonradan microsoft defender virüsten korumayı temizledim 2.5 gb mı ne geldi yada 2.
kesin dimi hocam%100
ya ama kablolu şimdi nasıl bulaşsın ki hocam ? şüphe düştü içime ya%99 diyelim