Neler Yeni

Oyun önerin

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
Arkadaşlar çok fazla oyun oynayan biri olarak oynayacak oyunum kalmadı aşağıya bir liste bırakıyorum bunların dışında önerebileceğiniz oyun varsa bekliyorum.

Age of empires serisi
stranghol serisi
starcraft
warcraft
northgrad
gta serisi
counter strike
league of legend
world of tank
sleeping dog
witcher 3
fallout
nfs serisi
skyrim
diablo 2-3
mafia serisi
mount and blade serisi
call of duty serisi
battlefield serisi
assasins creed serisi

aklıma gelenler bunlar yani hertürden oyunu severek oynuyorum sadece oynanışı zevkli olsun yeter önerilerinizi bekliyorum

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Arkadaşlar çok fazla oyun oynayan biri olarak oynayacak oyunum kalmadı aşağıya bir liste bırakıyorum bunların dışında önerebileceğiniz oyun varsa bekliyorum.

Age of empires serisi
stranghol serisi
starcraft
warcraft
northgrad
gta serisi
counter strike
league of legend
world of tank
sleeping dog
witcher 3
fallout
nfs serisi
skyrim
diablo 2-3
mafia serisi
mount and blade serisi
call of duty serisi
battlefield serisi
assasins creed serisi

aklıma gelenler bunlar yani hertürden oyunu severek oynuyorum sadece oynanışı zevkli olsun yeter önerilerinizi bekliyorum
Watch dogs.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay

NekXo_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mikail Batuhan Tosun

Age of empires serisi
stranghol serisi
starcraft
warcraft
northgrad
gta serisi
counter strike
league of legend
world of tank
sleeping dog
witcher 3
fallout
nfs serisi
skyrim
diablo 2-3
mafia serisi
mount and blade serisi
call of duty serisi
battlefield serisi
assasins creed serisi

Kardeşim genellikle seri bitirmişsin bu yüzden belki sevmezsin ama yine de Osu! ya bir bak derim biraz kavrayınca çok zevk veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Tunç

Age of empires serisi
stranghol serisi
starcraft
warcraft
northgrad
gta serisi
counter strike
league of legend
world of tank
sleeping dog
witcher 3
fallout
nfs serisi
skyrim
diablo 2-3
mafia serisi
mount and blade serisi
call of duty serisi
battlefield serisi
assasins creed serisi

Dostum benim hazırlamış olduğum oyun listesine bir göz atabilirsin. Aralarında mutlaka ilgini çeken oyunlar olacaktır bence.

Konu adresi: https://donanimarsivi.com/forum/threads/duesuek-sistem-isteyen-harika-oyunlar.3460/

Ayrıca zaten oyun listemde de belirtmiştim ama buradan da yazayım; Mass Effect, Dragon Age ve Risen oyunlarını özellikle tavsiye ederim. Mutlaka denemen gerektiğini düşünüyorum. Oynanış, hikaye, hikaye ilerlemesi ve atmosfer bakımından aşırı ilgi çekici oyunlardır.

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum benim hazırlamış olduğum oyun listesine bir göz atabilirsin. Aralarında mutlaka ilgini çeken oyunlar olacaktır bence.

Konu adresi: https://donanimarsivi.com/forum/threads/duesuek-sistem-isteyen-harika-oyunlar.3460/

Ayrıca zaten oyun listemde de belirtmiştim ama buradan da yazayım; Mass Effect, Dragon Age ve Risen oyunlarını özellikle tavsiye ederim. Mutlaka denemen gerektiğini düşünüyorum. Oynanış, hikaye, hikaye ilerlemesi ve atmosfer bakımından aşırı ilgi çekici oyunlardır.
eyvallah hocam oynanış vidolarını izliyim beğendiğim olursa alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,400
Üyeler
167,651
Son üye
kitame35
Top Bottom