Oyun Önerisi Lazım yardımcı olursanız sevinirim

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar iyi günler 5060 i512400f li bir bilgisayara sahibim bir de ps5 im var oyun önerisine açığım hikayeli olmasını tercih ederim önerilere açığım
bilgilendirme:uncharted gow2018 ve mafia serisini bitirdim

Merhabalar iyi günler 5060 i512400f li bir bilgisayara sahibim bir de ps5 im var oyun önerisine açığım hikayeli olmasını tercih ederim önerilere açığım
RDR2, The Last of Us 1 ve 2, Witcher 3, God of War: Ragnarök.

Öncelikle öneriniz için teşekkürler hepsini denemeye çalışacağım daha başka önerileriniz var mı yoksa da teşekkürler
Uzun uzun oynamak istiyorum diyorsan Skyrim önerebilirim. Life is Strange müthiştir bana göre kesin oyna. Grafikleri eski demezsen Max Payne de kesin oyna. Bir de Tomb Raider serisini önerebilirim.

fc26 al hem kariyer hem online oynar kafayı yersin

Rdr 2
Baldur's Gate 3
Mass Effect Üçlemesi
Dragon Age: Origins
Cyberpunk 2077
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
Metro Serisi
TLOU 1 ve 2
Ghost Of Tsushima
Fallout 3
Fallout: New Vegas
The Elder Scrolls V: Skyrim
Dishonored
Mount & Blade II: Bannerlord
Crysis Serisi
Max Payne Serisi
Death Stranding

fc26 al hem kariyer hem online oynar kafayı yersin
kendisini 15 den beri oynuyorum saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr 2
Baldur's Gate 3
Mass Effect Üçlemesi
Dragon Age: Origins
Cyberpunk 2077
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2
Metro Serisi
TLOU 1 ve 2
Ghost Of Tsushima
Fallout 3
Fallout: New Vegas
The Elder Scrolls V: Skyrim
Dishonored
Mount & Blade II: Bannerlord
Crysis Serisi
Max Payne Serisi
Death Stranding
teşekkürler deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun uzun oynamak istiyorum diyorsan Skyrim önerebilirim. Life is Strange müthiştir bana göre kesin oyna. Grafikleri eski demezsen Max Payne de kesin oyna. Bir de Tomb Raider serisini önerebilirim.
saolun teşekkürler öneriler için

rdr2 tlou 1 ve 2 battlefield serisi özellikle 1 cyber punk hogwart legacy ghost of tsushima oyunlar biraz alakasız ama iyi oyunlar bence

rdr2 tlou 1 ve 2 battlefield serisi özellikle 1 cyber punk hogwart legacy ghost of tsushima oyunlar biraz alakasız ama iyi oyunlar bence
ghost of tsushıma yı oynadım tlou1 e başladım sonra da arkham knight oynamayı planlıyorum öneriler için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri